torstai 19. heinäkuuta 2012

``´`´`

Tässä jokupäivä luin vanhasta lehdestä kuukausihoroskoopin joka koski viime kuuta. Talvellahan hetkittäin tuntui että niissä on oikeestikkin joku perä, kun kuukausihoroskoopin luki loppukuusta ja mietti että mitä kyseisenä aikana on tapahtunnut. Onhan ne toki kirjoitettu niin että ne monesti passaavat lähes jokaiselle ihmiselle. Mutta viimekuun horoskooppi oli mulle hauska ja jollain mielin kuvaava, sen siis kirjoitan tänne..

"Odotettavissa mullistavia tapahtumia ja matalalentoa. Sinun elämäsi ei koskaan ole tylsää, osaat käyttää tilanteet hyödyksesi harvinaisella tavalla. Toisaalta kuluttava elämäntapa alkaa vaatia veronsa, ja ennen kuin huomaatkaan, olet suljetulla osastolla. Älä kuitenkaan huoli, sopeudut sinne hyvin."

No joo.. Paljoltihan viime kuu oli sitä matalalentoa ja mullistavana tapahtumana voidaan pitää sitä että takasin loppukuusta tänne L.järvelle muutin. Toi "sinun elämäsi ei koskaan ole tylsää" ei kylläkään passaa esim.  edellisen vuoden jaksoon mutta toisaaltaan viimekuussa ei paljon niitä tylsiä hetkiä ollut. Mutta toi kohta on hauskin..:) Siis, "ennen kuin huomaatkaan olet suljetulla osastolla.. .. .,sopeudut sinne hyvin." Elikkä suljetu osasto varmaan kuvaa tätä L.järven tupaa minne päädyin kun täällä yleensä on hyvin hiljaista. Hyvin paikaan sopeutuminen kuvaa varmaan asiaa kun viikon on ollut selkä p...na ja en oo täältä oikeen poistunutkaan. Että ainakin tällaisena sovellun paikaan tosi hyvin kun en täältä mihkään mee..:)




Eilen en tehnyt oikeen mitään kun olo oli vähän kipiä kun lämpöäki vähän yritti pitää. Kuumeen takia sitten muutaman napin söinkin että ois vähän helpompaa. Helpompihan niitten avulla toki olikin, mutta yö.. Se ei ollut p..kan häävi.. Varmaan ne lääkkeet mun mahaa rikkoi kun yöllä joutui useamman kerran sompailla vessan ja kamarin väliä. Tänään kuitenkin on jo ihan kohtuullinen olo, kuumetta ei juuri oo ja ei oo tarvinnut lääkkeillä mahaansakaan kiusata.. Jotain oikeaa tekemistä huvitti yrittää tehdä ja pihalla nurtsi on aika pitkää.. Alkuun mietin että lykättävän leikkurin kanssa varmaan pysyisin pystyssä, mutta senkin ajatelman sitten hylkäsin kun mietin ettenhän mää nyt pääse ees muutamaa kymmentä metriä käveleen ilman mitään lykättävääkään. Sitten mietin että trimmerillä vois vähän koittaa tienpieliä ja pitkiä puskanalusia koittaa siistiä. Senkin sitten skippasin liian vaarallisena ja päätin kokeilla vähän leikata oikeen ajettavalla leikkurilla. En uskonnut itekkään että sillä pystyisin ajella kun istuminen on tuolillakin hyvin tahkiaa, saati se leikkurin röykkyytys. Mutta kokeilin, yläpihan jopa onnistuin jotakuinkin leikkaamaan.:) Pitihän siihen tyynyn korokkeeks istuimeen virittää, kokoajan piti olla selkä korostetusti jäykkänä ja aivan tarkoin laitoja ei jaksannut yrittääkkään.. Ensimmäiset  minuutit leikkaamisessa oli pahimpia mutta hetken kuluttua alaselkä oli jo sopivasti turtunut että kohtuudella sai leikattua.. 
Oon aatellut että huomenna vois tuossa Kivitipussa Tulivuorirockissa käydä mutta en oo nyt varma joutuuko senkin selän/lonkan kunnon vuoksi kokonaan unohtaa..




Ei kommentteja: