sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Jatkot

Nyt on yö mutta kun ei nukuta.. Illalla ei taaskaan ollu mitään mullistavaa tekemistä niin menin käymään Tulivuorirockin jatkoilla. Vähän siellä oli väkeä mutta hyvä kun menin. Paikallinen Chainhead oli esiintymässä ja siellä piti olla myös J. Ahola mutta hän oli joutunnut keikan perumaan. Aholan tilalle oli otettu Ari Koivunen. Ahola ois kiinnostannut nähdä mutta ennenkaikkea Chainheadin takia sinne menin joten ei ollut niin hirvee menetys vaikka Ahola olikin perunut. Kun vielä Vimpelissä asuin, puhuin kerran Chainhedin laulajien kanssa ja he sitten kertoivatkin että ovat bändissä ja toki yhtyeen nimenkin sanoivat. Sen jälkeen mulla on ollut tarkoitus mennä heidän keikkaansa kattoon mutta en oo jostain syystä päässyt silloin kun heillä ois keikka ollut. Nyt kuitenkin pääsin ja bändi oli mielestäni todella hyvä. He esittävät sekä omia kappaleita että covereita mutta covertkin he esittävät ihan omalla tyylillään jolloin ei todella tuntunut olevan kyse mistään matkimisesta. Oikeen passeli bändi, ne saa tunnelman hyvin nousemaan.. Ari Koivusta en sitten montaa kappaletta yksinkertaisesti tarjennutkaan kattoa..Pari pätkää Chainheadista. Se oli paikanpäältä paljon paremman kuuloista mitä videopätkillä. Videon pätkiä useamman otin mutta ne onnistui vielä huonommin mitä nuo..
Laulajat muuten muutti tältä kylältä Vimpeliin pikkasen ennen kuin sieltä tänne muutin, vieläpä liki paikkaa missä silellä asuin. Pidettiin siis kuntien väkimäärä tasaisena.:)

En tieä miks mutta nykyisin tulee välistä tekstin pätkiä valkoiselle pohjalle.. En kyllä oo ees jaksannu asiaa selvittää..
.........................
Ukkonen jyryttelee.. Näpin sähköjohdot seinästä kun naapurin mukaan ukkonen on paha jos tälle kohtaa tulee. Siellä mistä oon kotoisin joutui aina ukkosella töpselit nykkiä kun joskus jotain hajos jos seinään unohtui. Se oli kylläkin sähkölinjan pää että ei tässä varmaan pistorasioista niin herkästi virtapiikkiä tuliskaan..  Ei oo tähän mun aikana kertaakaan ihan kohdille ukkosta tullut kun tuo isohko järvi ohjaa ukkospilvet yleensä tästä ohi. Ukkosethan kiertää isommat aavat mutta jos pilvi järvelle yrittää pyrkiä niin silloin tässä rätisee. Kauan sitten on muutaman metrin päässä tuvasta olleeseen tuomeen kuulemma salama iskennyt. Kuusihan siinä paikoilla nykyisin on aika korkea että luultavasti ainakin herää jos siihen joskus yöaikana salama moikasee..
Vaihteeks tylsännäppiä kun ei nyt viitti ees TV:tä päällä pitää..

2 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Ei sulla satu olemaan sitä kohtaa videolla kun meinaan kaataa mikkitelineen?

Marko kirjoitti...

Ei oo kun jus ennen lopetin kuvaamisen, se oli kyllä hieno hetki.:) Usean pätkän siellä kuvasin mutta suurinosa onnistui tosi huonosti..
Sillä puolen järvee on vissiin maa paikoin rakeista valkeana...