perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lonkka

Edellisessä kirjotuksessahan kirjotin että tulevan ajan pitäis olla helpompaa kuin vuos sitte. No onhan henkiseltä puolelta parempaa mitä silloin tai tokihan nyt on jotain pikku takaiskua tullu mutta helpompaa nyt mitä silloin.. Mutta lonkka/ alaselkä rupes eilen oikuttelemaan ja nyt joudun portaissa yms. kulkemaan kyynärsauvojen kanssa, siitähän ei mieliala tietenkään oikeen kohoa..
Kirsihän lähti tänään aamulla Ilosaarirockiin ja tulee takasin tiistaina, mää lupasin kahtoa hänen koiriansa sen ajan. Aiemmin viikolla aattelin että menisin jos ei mitää erikoista tapahtuis eilen illalla kiertelemään Seinäjoelle kun siellä on nyt Tangomarkkinat jolloi siellä on väkeä liikkeellä. Aattelin etten välttämättä vois tänään enkä huomenna sieltä asunnolta mihkään mennä kun koirat saattais yöllä haukkua jos ne siellä yksin ois. Noh miten kävi, eilen päivällä Lonkkani/ alaselkäni joka ei oo yleensäkään ihan kunnossa rupes äkäileen. Menin Seinäjoelle illalla ja siellä en meinannut päästä portaita ylös Kirsin asunnolle, rupesin miettiin että hilaudunko heti koirien kanssa tänne Lappajärvelle kun täällä ei tarttis portaita kävellä. Kumminki oli jonkinmoinen halu mennä kaupungille myöhemmällä tai tavallaan jonkinmoinen vitutus että lonkkakin rikki ja mikään ei tunnu onnistuvan. Hain sitte siellä tk:sta kyynärsauvat lainaks ja lähin illalla kylälle...
Tänään päivällä tulin takasin tänne Lappajärvelle ja en tiiä hajooko mun pää täällä miten nopeaa kun mitään suurempia töitäkään ei voi tehdä. Jotain asiaa tehdessä ei tuu ajateltua asioita niin s...anan syvällisesti mistä monesti rupiaa mieliala laskeen, nimim. kokemusta on viime vuodelta.. Toivottavasti käpit siis sais lähipäivinä nakata pois. On mulla ennenkin ollu muutaman kerran samantyyppistä kipua ja pahin kipuilu on siltäpaikoin loppunnu muutamassa päivässä mutta juoksuaskelta ei luultavasti tartte muutamaan viikkoon ottaa.
Hyvä että jo muutama viikko sitten lupasin Kirsille koirien kans nyt olla. Nyt ois Korian pioneeripuistossa Pioneerifestivaali jonne oisin varmaan mennyt jos en koiria kahtelis. Siellä jos lonkka ois ruvennut oikuttelemaan samoin kuin nyt niin vois olla aika vaikeaa. Tai ainakin ajomatka sieltä pois ois varmaan ollut aika hankala kun ei ees S.joki-L.järvi väliä ei saannut yhtäjaksoisesti ajettua vaan kerran joutui nousta autosta heiluttelemaan jalkoja, sinne Koriallehan ois matkaa yli 400km. Ei siellä festareilla ois mitään mullistavia esiintyjiä ollutkaan mutta jonkinmoinen kiinnostus sitä kohtaan heräsi kun oon pioneeriksi armeijassa käynyt ja sillä seudulla oltiin parin viikon leirillä.. Ja oudommassa paikassa mielellään tollanen kohtuu pieni festari...
...............
Nyt yöllä kuuntelin youtubesta sekalaisia kappaleita ja kohdalle osu tuo. Biisistä tuli mieleen rippileiri aika. Silloin siellä tota laulua laulettiin ja tossa "tuu vaimoksein" kohassa löytyi mies tai paremmin poikapuolisistakin ääntä. Naispuoliset toki lauloi että tuu mieheksein.. Hyvä kumminkin ettei ketkään siellä olleista ainakaan lähivuosina leirin jälkeen naimisiin menneet sillä onhan aina suurempi todennäkoisyys että suhde eroon päättyy mitä nuorempana suhteen aloittaa. Niin, tai olihan munkin ex. vaimo kanssani samalla leirillä.. Yhdessä hänen kanssaan tosin rupesin seurustelemaan vasta 3v leirin jälkeen ja naimisiin mentiin vasta useamman vuoden jälkeen. Mutta liian nuorena kumminkin sitä yritti luoda vakaata tulevaisuutta ja vituikshan sekin sitten meni. Sen suhteen viimeisimpinä vuosia jotenkin huijas itteensä..
Eipä oo tullut kirkossa rippimerkintöjen hakemisen jälkeen tullu käytyä muuta kuin muutamissa häissä ja hautajaisissa. Tai oon kerran käynyt jouluna iltakirkossa kohtuu pienellä painostuksella..

Ei kommentteja: