perjantai 27. heinäkuuta 2012

P.... märkänä

Tulin äsken S.joelle kun meinasin illalla kylällä pyörähtää. Matka oli melko tihkonen. En oo lonkkani (rikkoontumisen) jälkeen ajannut pitempää matkaa yhtäjaksoisesti paitsi silloin parina ekapäivänä kun se rupes v....maan. Sillon se oli kokoajan niin kipiä ettei ajokaan tuntunnut kipua lisäävän.. Enhän tänäänkään oikeen pitkästi ajannut mutta paljon pitemmästi ei ois kertakaikkiaan kerralla pystynytkään. Matka L.järveltä Kauhavalle meni oikeen mukavasti mutta jo Lapuan ennen joutu auton parkkiin ajaa ja mennä pikkasen kävelemään. Seuraava toppaus oli Nurmon Prismassa ja siellä ei kävelyny ollut yhtä hyvää mitä ennen lähtöäni. Sitte tulin tänne Kirsin asunnolle ja portaat kyllä pääsin hyvin ylös ilman kyynärsauvaakaan. Kyynärsauva mulla on tosiaan auttossa varuilta. Matkaasa ehkä kuitenkin ärsyttävin puoli oli se kun perse kastui.. Tai vaan kipeämmältä puolen mutta sieltä se hikos aivan järkyttävästi.. Jännä homma.:)
Kirsi tuli tännään L.järvelle mun tuvallalle ja epäilen että sen koirat ainakin tykkään nyt olla siellä. Eilen illalla kun Kirsi oli täällä käynyt koirien kans pihalla, koirat ihan remmeissä, niin sillon oli iso koira hyökännyt niiden kimppuun. Niskaan se oli heti käynyt kiinni mutta onneks toinen koira oli puolustanut toista ja olihan Kirsikin siinä välissä. Kumpainenkin koira siis hengissä eikä pahempaa vauriota ollut kerennyt tulemaan. Toiselta kuitenkin remmi katki että on siinä ainakin jossain jotain voimaa ollut.. Toisaaltaan voi myös Lappajärven tuvan pihalla irtokoiria olla. Mökkiläisiä tulee lähialueille ja jotkut pitävät koiriaan siellä irti kun olettavat että maalla se on hyväksyttyä ja luulevat ettei tuo meidän kiltti koira lähde minnekkään. No kyllä niitä mökkiläisten kilttejä koiria mitkä eivät mee minnekkään on muutaman kerran näkynnyt.. Kerran pidin irtokoirasta mökkiporukalle aikamoisen saarnan kun viimein tulivat koiraa etsimään. Mua silloin ärsytti suunnattomasti kun sekin oli iso ettei nuien kahen jotka silloin asuivat siellä kanssa voinut pihalle lähteä, eikä se iso koira antannu mulle ees kiinni että sitä ois remmiin saanut. Siitä taisin kuitenkin saarnata eniten kun oli alkukeä ja linnuilla lentokyvyttömiä poikasia jotka irtokoira tappaa kohdalle osuessaan. Jooh... Joku varmaan aattelee ettei mun koira varmasti tee millekkään mitään kun se on niin rauhallinen aina tossa vieressä.. Niin vieressä varmasti onkin mutta en tiedä yhtään koiraa takuuvarmaks joka ei jollekkin ainakin pienelle pahaa tekis irtonaisena/ ilman valvontaa ollessaan.. Silläpä lakikin varmaan sanoo ettei, maaliskuulta elokuun puolillevälein saa koiraa pitää irti ilman välitöntä valvontaa...
Taas tuli tilitystä.. Nyt pääsee hyvin mielin lähteen kylille kun on saanut itteensä taas tyhjennettyä. Se hyvä puoli tässä asunnossa on että tästä suitan hyvin jopa määkin pikkasen nyt vajaakuntosena keskustaan mennä, ainakin tohon Wileen asti.:)

Ei kommentteja: