perjantai 30. maaliskuuta 2012

Haalimista

Semmoseks pikkukiveks, mistä täälä 3.11.-11"yöllisiä ajatuksia" kirjoittamassani pätkässä kerroin, voidaan kai laskea tälläviikolla haalimani asia. Tai oikeammin se kait on iso läjä niitä pikkukiviä. Se on auto. Tänään sen maksoin, että nyt se on mun. Hyvä asia vaiko ei, rahallisestihan se on huono.. Se on Skoda Superb -05 autom. 1,9TDI. Edellisestä autostani rupesin poksahtamista pelkään ja tämä viikko onkin mennyt etupäässä nettiauton ääressä ja alle sadan km.n päässä olevia liikkeitä kiertäessä... En toki tiedä vaikka vanhanikin olisi kestänyt ties kuinka kauan hyvänsä, mutta on tohon nykyiseen paljon parempi luotto. Ja on se muutes todella hyvä ajettava verrattuna entiseen autooni. Se paha puoli siinä on, että rajoitusten noudattaminsessa pitää olla mittarin tuijottelussa tarkkana ennen kuin on siihen tottunnut. Se ei oo mikää kärtynen ohituksissa mutta, mutta. Vauhti ei siinä tunnu läheskään yhtä paljon kuin entisessä autossani....
Mutta ennenkaikkea se on hyvä itsetuntoni kannalta...........
.................
Näyttää kuvassa renkaat jotenkin säälittävän pieniltä.... Noh, toi on kumminkin nyt mun. Ja väri ei oo mikään pähiä mutta se on hyvä siinämielessä ettei tossa oikeen pahasti kura näy. Mm. kuten kuvasta näkyy, se on aika paskaanen...
...............
Ja taas jälkilisäystä. Toi väri on ehkä kesäaikana paree, ko näin ko on lunta.
Taas uskottelua itelle....

5 kommenttia:

Mytty kirjoitti...

No onhan se päheen värinen! Kannattaa kokeilla vakionopeudensäädintä.. :p

Marko kirjoitti...

Tänään oon ajannut n.sata km vakionoppari päällä ja silloinhan se ajaminen vasta nukuttavaa onkin. Lada Niva, mistä oon haaveillut, olisi ollut paljon parempi. Siinä ajamisessa ois ollu sitä tuntumaa.:)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno ja hyvä auto!!! Värikin käytössä "kiitollinen". ONNEA vaan kovasti uudelle autolle!

Anonyymi kirjoitti...

Luin tuon 3.11.2011 kirjoittamasi tekstin. Se oli uskomaton! Siis todella hyvä ja pani ajattelemaan koko omaa elämää. Sun jutut on muutenkin syvällisiä ja ajatuksia herättäviä! Kiitos niitä on mielenkiintoista lukea!

Marko kirjoitti...

Mää sanon onnitteluja autolle ja kerron sille ettei se oo niin ruman värinenkään.:D

Tommsia syvällisiä ajatuksia oli syksypuolella liikaakin. Yleensä semmosista oma mieliala laskee, kun miettii liikaa asioita mitkä eivät itsellä ole täysin kunnossa.. Nykyään asioiden pähkäily on vähäisempää ja pintapuolisempaa.. Pähkäilyn kohteena nykyään paljon sitä pikkukivisarjaa, kuten toi auto. Helpommalla pääsee kun ei joka asiaa pähkäile niin s....nan syvällisesti.:)