maanantai 5. maaliskuuta 2012

|||||

Aamupäivästä kävin fysioterapiassa pitkästä aikaa. Yläselkää ja niskaa se eniten manipuloi ja oli siitä ainakin jotain vaikutusta. Nyt nimittäin niska tuntuu jumimmalta mitä aamusta. Vaan kylläpä se niin onkin, ainaki mulla, ettei kyseisenä päivänä iltapuolesta yleensäkään tunnu kovinkaan hyvältä. Huomenna niskani kuitenkin on todennäköisesti parempi mitä esim. eilen. Ainakin toivottavasti.. Rapiat viikko sitten kun sinne ajan kysyin, oli selkäni hyvin jumissa. Jos olotila ois silloin ollu samanlainen kun tänään aamulla, eli ihan kohtuullinen, ois aika jäänny varaamatta. Hyvä kun siellä tuli käytyä, jos edellisestä käynnistäni on pitkänaikaa ei selkäni ns. aukea kerrasta vaan sillon joutuu käydä aika monestikkin..

Anttilan lehessä oli tarjouksessa kameran kolmijalkainen jalusta, ja aatelin että siellä vois olla semmonen yksjalkanen tukijalustakin mitä oon vähän aatellut. No ei ollu semmosia enää. Semmosta kolmijalkaista, mikä ois kyllä tukeva, aikani pyörittelinkin mutten kumminka ostannu. Semmonen ois muuten hyvä mutta sen aukaseminen vie hetkenaikaa, eli mulle liian kauan.. Lisäksi maastossa kulkiessa sen mukana kuljettaminen ois epämiellyttävämpää kun se on kasattunakin isompi kuin monopodi. Eli enpä sitä taitais monestikkaan mukana raahata..
Iltapäivästä aattelin käydä pikkasen opiskelemassa kamerani toimintoja lisää. Muutaman kymmenen kuvaa sitten otin erilaisilla asetuksilla, mutta... Kokonaisopit oli aika olematonta. Oitin liiankin monilla eri asetuksilla kuvia, ja nyt en sitten enää muistakkaan että minkäslaisia saa mitenkin.. Mun pitäis jakaa opiskelu kamerastakin useaan osaan eikä tollaa liian laajalti kerralla. Pienemmissä osissa muistiin jäis paremmin asioita....


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, että vilpitön pyrkimys puhua tästä. Tunnen erittäin vahva siitä ja haluaisit lukea enemmän. Jos se on OK, kun sinua saavuttamaan ylimääräistä laaja viisautta, ehkä sinun mieli tee ylimääräisiä vastaavaa artikkelia tämän yhden kanssa lisätietoa? Se on erittäin käyttökelpoinen ja hyödyllinen minulle ja ystävilleni.