torstai 9. helmikuuta 2012

Torstai on toivoa täynä...

Torstai on toivoa täynä, niinhän se vanha sanonta on, mutta... Aamusta oli ihan ok olo mutta nyt rupiaa olemaan taas jostainsyystä pikkasen masetava olo. Periaatteessa kaikki pitäis olla kohtuu hyvin mutta en tiiä miks nyt on tämmönen olo. Ilma ois hieno eikä nyt oo ainakaan tiedossani että ois mitään erikosempaa tapahtunnutkaan. Äskön tulin kävelemästä ulkoa ja aattelin kiertäväni kohtuu pitkän aikaa. Pikkasen masensi ennen ulos lähtöä ja aattelin että kävely ehkä nostais mielialaa, mutta toisinpäin kävikin. Ei tullu käveltyä ulkonakaan kun rapiat puoli tuntia. Kävin siellä missä taannoin kuvasin sitä Koskikaraa. Noh, jokihan oli sieltä lähes täysin jäässä, eikä sitä karaa näkynny siinä yhdessä sulaläntissäkään. Siitäki ehkä mieleni lähti vähän sinne masentavampaan suuntaan. On siinä joessa muualla kyllä vieläkin pikkasen niitä sulia kohtia, että eiköhän se kara oo ymmärtänny pikkasen siirtyä.
Mutta joo, tuntemattomat ovat aivovammaisen mielenliikkeet. Sitä ajoittain rupiaa aattelemaan ilman syytä asioita jotka vois jotenkin mennä p.....lleen. Tällöin mieliala laskee.. Mutta tämmösessä hetkessä on positiivista se, että mun mielenliikkeeni ovat nopeita. Eli illalla saattan olla jo oikein hyvälläkin mielellä..

Tossa sitä kohtaa missä se kara oli taannoisissa kuvissa. On ton sillan alla kyllä pikkasen sulaaki, muttei sitä siellä näkynnyt.

---------------
Puolen tuntia eteenpäin.
Nyt on mieliala jo ihan normitasolla. Hokasin että en oo syönny mitään koko päivänä ja etupäässä oon ollu hiljaisuudessa. Aamupäivästä meinasin käydä kaupassareissullani puffassa syömässä, mutta en sitte syönytkään kun ois pikkasen joutunnun odottamaan. Radiotakaan ei ollut päivällä päällä vaikka yleensä se onkin iltapäivän päällä jos en missään oo. Eli söin ja laitoin ylex:n päälle. Ylex:n iltapäivä onkin mun lempiohjelma radiosta, radio ei aiemmin ookkaan yleensä päällä kun en viimosen päälle tykkää sieltä tulevasta ed. ohjelmasta. Jennyn, Ainon & Mäkkärin jutut on yleensä aika päheitä. Pakkastakin tosiaan senverran ettei kävelyllänikään näkynny juurikaan muuten liikkuvia ihmisiä kuin lämpösellä autolla..
Nyt voikin saada päikkärit nukutus.. ZZZ..

Ei kommentteja: