torstai 16. helmikuuta 2012

Kevättää???

Joo, ei kevätä kyllä mitenkään sääolojen puolesta.. Lunta on ja lunta tulee. Pakkastaki melkeen -10C. Talitinttikään ei vielä kuulunnu vetävän koko titityytänsä, vaan se kuulu olevan vielä pelkkää tity, tity, tity.... Mutta yks aika tyypillinen merkki että kevättä kohti mennään, on että autonvaihtohaaveeni rupes taas heräileen.. Ei autossani nyt mitään tiedossaolevaa vikaa ookkaan, kop kop, jotenkin vaan tekis mieli lähteä kiertämään autoliikkeitä.. Nyt ois kumminki huono aika vaihtaa autoa. Ilmastointi saattais nyt jäädä huomiotta kun ei sitä nyt tarvi. Pakkastakaan ei oon niin paljon että sisätilojan lämpimyyskin ois koeajon puitteissa vaan arvelua.. Nykyisessä autostani vasta maanantaina suli ensimmäistä kertaa lumet jalkatiloista tälle talvea, vaikka on sillä kohtuu pitkiäkin reissuja nyt pakkasilla ajettu. Eli eipä se kunnon pakkasilla lämpene sisältä juurikaan ja penkinlämmitin joutuukin olla pakkasilla jatkuvasti päällä. Toisaalta nyt ois hyvä lähtee kahteleen autoja, kiinnostus lumista/ kuuraista kasaa kohtaan ei helposti herää.. Paren ois ettei vaihtohaaveita herääkkään kunnolla, sillä häviääpä auton vaihdossa lähes aina. Jollainhan niien autoliikkeittenkin on pysyttävä pystyssä.:)
Eilen kävin pyörähtämässä Halsualla. Ajokeli ei ollu mitenkään huono, vaikka siitä radiossa varottelivatkin. Huonoa oli ettei lumiaurasta tarvinnu kuvitellekkaan pääsevänsä ohi. Ohituksessa ei ois kertakaikkiaan nähny mitään. Noin parikymmentä kilometriä sitten ajelinkin lumiauran perässä, joka meni n.60km/h..
Taidan lähteä nyt kumminkin kattoon niitä lumiläjiä autoliikkeitten pihoihin.:)

...

Kävin sitte autoliikkeitten pihoja kiertämässä, reissu oli oikein hyvä ja nopea. Elikkä senverran lumessa oli useimmat autot ettei kaikkien merkkiä ees heti tunnistannu. Ei siis onneks heränny kiinnostusta mihkään. Nettiautoa ei nyt tohi ees kahtoakkaan... Nyt tuntuu mukavalta kun autonkahtelureissuni oli nopea. Heti tultuani rupesin pikkasen järjestelemään, sitten homma liukui käsistä, nyt on asunto siivottu aika hyvin läpeensä. Sais tulla useamminkin tämmösiä siivouskohtauksia....

Ei kommentteja: