sunnuntai 19. helmikuuta 2012

>>>>>>

Ei tullutkaan ihan yhtä pahaa lumimytäkkää mitä eilen säätiedotuksessa uhittelivat. Tosin kyllähän se vielä tälle päivää kerkiääkin, ja luultavasti jossain puolen suomea onkin.. Aamupuolesta tuuli on vähän tyventynny ja ei luntakaan niin merkittävän paljon tuu, ainaka vielä. Olotilani oli etenkin aamupuolesta aika vetämätön, vaikka krapulaakaan ei nyt voi olla.. Autolla en viitinny mihkään ees lähtee ajelemaan kun aattelin ettei ajokeli mikään häävi oiskaan. Pakotin sitte itteni lähteen ulos kävelemään että jospa siitä sais ees vähän virtaa. Ei tosiaan ois huvittannu tehä oikeen mitään, ja sehän on aika tyypillistä nykyiselle minulle. Useinkin täytyy keksiä syitä että nyt "pittää" tehdä jotain, ja potkia itteensä vähän perseelle ettei kössähtäis ihan täysin tonne sohvan uumeniin. Tavallaan ihan ok kävelyreissu, vaikka kameralla en montaa kuvaa nyt ottannutkaan. Pieni kuumeilun tunne, joka oli ennen lähtöäni, jäi ainakin kävelyreissulle. N.6 km kävelin, vaikka hitaanpuoleista lompusteluni väliin olikin, kun rikkinäisempi polveni meinas ajoittain pikkasen renata. Mutta etenkin tämä oli hyvää reissussani, pääsin sen kotipizzan ohi syömättä, mikä ei yleensä kävelylläni meinaa onnistua...:)
Eilen pikkasen tötöilyä. Kaupassa katoin aika kauan pokkarihyllyllä että minkähän kirjan sitä ottais. Oitn sitte yhen, luin takakantta ja totesin etten oo sitä varmaan lukennu. Kämpille päästyäni totesin heti, että oonhan mää ton lukennu puol vuotta sitte.. Ei se onneks monttaa euroo maksannut, mutta eipä mulla oo nyt oikeen mitään lukematonta täällä ja TV:stäkin tuleee sunnuntaisin etupäässä uusintoja. Taidan ruveta lueskeleen Aku Ankkaa, niitä voi hyvin lukee vaikka ne on jo aiemmin lukennutkin...:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pikku vinkki; meirän "kirjasto" on vapaasa käytösä, löytynee semmosiaki, joita et oo vielä lukennu -tuu käymhän! Ja sitte, jos viissisit hommata meille sen Kodinrakentajan, (maksan sen sulle kyllä) misä on juttua tuvasta, täälä ku on vähä harvasa nuita isommalla lehtivalikoimalla varustettuja kauppoja, misä niitä myyhän...T:Piia