tiistai 6. marraskuuta 2012

Vain elämää

Perjantaisinhan sarja tulee TV:stä, jossa mm. J. Sillanpää, Kaija Koo, Jonne A., Cheek esittävät toisiensa kappaleita joskus erillaisenakin. Muutaman kerran ohjelmaa seuranneena on mulla pisteet noussut Eriniä, Cheekkiä ja Sillanpäätä kohtaan. Tokihan muutkin sarjassa osaavat mutta toi kolmikko on lämmittänyt eniten mua.


Mutta sen sarjan nimi, Vain elämää..
Viimeaikoina oon yleisesti nukkunut öisin kohtuu hyvin jos ei oo ollut lähtöä metsälle, kuutamoa tms.. Kohdallani mietteet kuitenkin liiallisina päälle osuessaan valvottavat ja viimeyönä valvoin. Joskus kohdalleni tulee turhia mietteitä koska tunteeni ovat molempiin suuntiin kasvaneet, tunteet siis ajavat miettimään. Nyt tänne yritän kirjoittaa öisistä mietteistä. Ei jatkossa mitään asiaa tuu vaan liiba laabaa jos niistä kirjoitettuani vaikka saisin ens yönä hyvin nukuttua.. Siis mietteitä että mitenkähän pitäis tuntea.... Olikohan nyt riittävän sekavan Markomaisesti ilmaistu...:)

 Elikkä, taannoin puhuttiin kaverini kanssa yleisesti parisuhteista ja niiden päättymisistä. Hän tuumas että miespuoliset ovat monesti parisuhteissa vääristä syistä, hän on siis itse naispuolinen. Siihenhän tietenkin miespuolisena mää, että kyllä naispuoliset on usein suhteessa vääristä syistä... Itse kohtuu vanhanaikaisena oletin että hän tarkoitti että miehet ovat joskus suhteessa pelkästään ulkokuoren ja järkisyiden, ei niinkään tunnepuolen takia...
Viime yönä heräsin miettiin että ehkä hän kuitenkin tarkoittikin nimenomaan päinvastoin. Sillä, useat muutkin miehet nykyään antavat tunteitten hallita elämää aiempaa enemmän, siis pikkasen liikaa. Naisilla asia on ehkä liikkunut hiukan toiseen suuntaan...Tätä asiaa yöllä mietin ja valvoin. Asiasta päässäni pitkästi liiba laabaa väsyksissä, ei siis mitään selvää. Päivälläkään en oo mitään oikeen järkevää tehnyt kun oon asiaa vieläkin miettinnyt ja aika väsyksissä ollut..
Pitääkin ehkä kaverilta joskus kysyä että kummaten hän tarkoitti. Eihän hänen tarkoittamallaan oo merkitystä, sillä kuvaamallani tavalla ovat etenkin länsimaiden ihmiset keskimäärin pikkuhiljaa muuttuneet. Miehet elävät nykyisin hieman enemmän tunteitten mukaan ja naiset ovat ehkä hieman kovettuneet...

Pitkän aikaa koneen ruutua kattelin että miten osaisin jotenkin selkokielellä ilmaista asiaa mutta en selkeää vaihtoehtoa asiasta saannut näin väsyksissä, joten julkasen tuon. (korjailin illalla tekstiä virkeämpänä muttei siitä ehkä vieläkään oikeen mitään tajua, onneks en päivällä ees jaksannut kirjoittaa pitemmästi miten silloin mielessä olikin.:) )
Kokonaisuudessaan mun pitäis pystyä jättämään mun tunteita joista aiheutuu turhia mietteitä hiukan syrjemmälle ja miettiä että tää on vain elämää.:)



.........................
Tuli kalliiks tää kirjoitus, tai ei oikeen kalliiks mutta muutaman kympin kumminkin. Tosiaan kirjoituksen jälkeen sain vetästyä itteni hyvin päikkäreitten puolelle, ja sitten puh. soi.. Yleensäkin kun mulle nukkuessa joku kauppias soittaa ja jos osaa sopivasti mulle myydä, lankean ja helposti meen tilaamaan, niinkuin nyt.. Eipä sillä, ihan hyvän asian puolesta hän kauppaa teki. Koulukiusattujen puhelinpäivistyksen takia... Kai.. Ainakin näin muistaisin mutta olin puhelussa aika unisena. En oo itseasiassa enää ees varma mitä tilasin, joko T-paita Leijonien nimmareilla tai lehteä... En oo varma, mutta kyllä sieltä varmaan ainakin joku lasku tulee..:)

Ei kommentteja: