keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kaks kertaa

Kävin sitten tänään kahesti peräjälkeen Seinäjoella..
S.joelle lähin puoliltapäivin ja kävin syömässä, fysioterapiassa ja kaupoilla. Kauhavan tällä puolen olin sitten pimeään aikaan tulossa takaisinpäin ja puhelimeni soi. Ex:äni joka on Alajärvellä töissä soitti että autonsa alkoi käymään ihmeellisesti. Hän oli siellä juuri menossa katsastamaan autoaan ja mm. käyntiääni autossa oli muuttunut. No en tietenkään osannut mitään puhelimessa sanoa vaan sanoin että ajaa se sinne katsastukseen, kylläpä ne luultavasti siellä osaavat sanoa että mikä mahdollisesti vikana.. Auto sitten oli muuten mennyt katsastuksesta siellä läpi mutta pakokaasutestiä ei ollut hyväksytty kun kone ei ollut vissiin käynyt jokapytyllä.. Mahdollisesti vaan sytytstulpassa vika ettei kone käy kunnolla, katsastusmies oli sanonnut ettei autolla nyt kannata yrittääkkään ajaa pidempää matkaa kuin korjaamolle..
Tässä vaiheessa olin kotia päässyt ja kahvi oli vasta tippumassa. Kirsi soitti ja kysyi että voisiko hän tulla tänne yöksi jos auton veisi aamulla huomattavasti Seinäjoen korjaamoita lähemmälle korjaamolle.. Kirsin koirahan on toki S.joella hänen asunnollaan, mää sitten jouduin uudestaan lähteä S.joelle sitä hakemaan..
Myönnetään että pikkasen v...tti lähteä heti uudestaa takasin ajelemaan kun yleensä niihin aikoihin otan ilkkarit ja lonkkanikin on nyt hiukan kipeä. Eilen lonkkani oli aamupäivällä vähän samanmoisessa kunnossa kun mitä se oli loppukesästä kun automatkat eivät voineet kerralla olla pitkiä. Tänään kuitenkin onneks lonkka on pikkasen parempi eikä tarvinnut topata jalkoja liikuttelemaan kuin viimeisellä S.joki käynnillä.. Toivottavasti lonkka ei huomennakaan lisää säkeenny sillä joudun Kirsin viedä ja hakea töistä..

Ei kommentteja: