perjantai 30. marraskuuta 2012

Kylymä...

Pihalla ei tarkene kertakaikkiaan yhtään pidempään olla kun tuulee aika pähiästi sulan järven yli. Eihän pakkasta oo kuin  kahehksan astetta mutta kyllä siitäkin kylmetys iskee ton tuulen takia. Vessassakin on talvella niin kylmä kun tuuli on tolta kantilta, tuntuu että perse jäätyy pönttöön kiinni.. Onhan tähän tupaan lisäeristekerrosta joskus kaheksankymmentäluvun alussa laitettu, mutta kun siihen kerrokseen ei oo ollenkan tuulensuojalevyä laitettu niin eipä siitä oo oikeen mitään iloa tämösellä tuulella. Mutta jos täällä vielä ens kesänä oon niin pitää rakennella ainakin järven suuntaan oleva seinä tuulelta tiiviimmäks..
........................
V..tu, p..kele.... Katolla tuulee ihan riittävän paljon.. Katolta kuului pikku kolinaa ja menin etupihalta kattoon että näkyykö sieltä mitään. No etupihalle näkyi että tuuli oli savupiipulle menevän puisen kävelytason kääntänny. Kiipesin sitten nyt hämärissä katolle että nakkaan tason vaikka tuulen ajaks kokonaan pois jottei se ainakaan kattopeltejä irrottais. En sitten nakannut.. Siellä tuuli niin pirusti ja parit ruuvit ois joutunnut irroittamaan että en kertakaikkiaan saanut hommaa tehtyä.. Toivotaan siis nyt että se ei kattopeltejä irrottais.....
Lähiaikoina välillä, etenkin tämmöisinä pimeinä yksinäisinä hetkinä mielessä on pyörähtänyt ajatus että mun ehkä pitäis johkain kaupunkiin kerrostaloyksiöön muuttaa. Useammin kylläkin mielessä on ajatus että tää ois mulle tavallaan ihan oikea paikka.. En siis vieläkään tiiä mitä tulevaisuudessa teen.......... S..tana, eli lähes yhtä pihalla oon vieläkin mitä pikkasen yli vuosi sitten tänne kirjoittamani "pihalla" tekstin aikaan.:)

Ei kommentteja: