tiistai 15. toukokuuta 2012

&&&&&

Eilinen päivä meni taas kalassa siellä samaisella potilla. Aamusta ennen yheksää olin paikalla ja isäntäni tuli kaverinsa kanssa sinne samaan aikaan. Mentiin samoille paikoille missä olin kilpailuissa sillä tuuli oli päinvastaiselta suunnalta mitä kisoissa -> tuuli eilenkin kovaa -> kylmä -> mukavampi olla tyvenemmällä puolella. Alussa ennen muitten värkkien kasaamista nakkasin tahnavahtivavan järveen ( en sitä vapaa nakannu vaan siinä olevan syötin) ja lähdin hakeen siihen tukikeppiä ja söin samalla nevasta vähän karpaloita, muutama minuutti siinä meni. Vavalle kun tulin sitä tukikeppiä laittaan niin siellähän olikin jo lohi kiinni. Sen väsyttelin ylös ja isäntä sai myös melkeen heti perään lohen. Silloin aattelinkin ettei taaskaan hyvä otti.. Aattelin että kalat tulee heti, eli liian pian... Yhtä päivälupaa kohdenhan saa ottaa 3 lohta/pvä. ja lisälupaa en eilen ois ottannutkaan... Alun jälkeen kalan otti normalisoitui ja kalassa saikin olla yli kolmeen asti ennenkuin meillä oli kalaluvat täynä. Se on tylsää jos ei oo kertaikkiaan mitään tapahtumia muutamaan tuntiin ja ei sekään oo hyvä jos otti on niin kovaa että jatkuvasti ottaa sama minkä järveen nakkaa. Eli syönti oli eilen oikeen sopivaa kun tapahtumia oli aina ajoittain. Tuuli tosin oli niin kovaa etten perhovavalla viitsinnyt kauaan nakkoa vaikka tuuli olikin takaapäin. Kylmäkin välillä oli ettei tarennu oikeen ees virvelillä nakkoa. Päivä kokonaisuudessaan oli kumminkin hyvä kun kaikki saamamme lohet oli ihan hyvänkokoisia eikä semmosia rääpäleitä mitä kisoista saamani.
Kalareissun jälkeen mulla oli pikkasen kiire tänne S.joen asunnolle kun täällä oli taas asunnon näyttö. Siis enhän toki silloin näytössä täällä missään sohvalla makoillutkaan vaan olin sillon poissa asunnolta mutta piti käydä ennen näyttöä vielä kurkkaan pikaisesti että minkähänmoiseen kuntoon mää oon kämpän kaikiltaosin jättänytkään.. No kyllä se ihan hyvässä kunnossa oli mutta kun mää vaan rupian aina pikkasen joka asiaa epäileen että oonkohan mää muistannu sitä laittaa jne.. Näytössä eilen oli ollut vissiin kolme pariskuntaa, ettei semmosta rysää mitä silloin toissa sunnuntaina. Veilä ei vissiin oo yhtään kirjallista tarjousta asunnosta tehty kun talon issännöititoimistolta jotain lappuja puuttuu mutta ehkä tälläviikolla selviää jotain lisää.

Lehtipuut näyttää jo kauempaaki selvästi vihreiltä että nyt ei tarttis montaa peräkkäistä lämmintä päivää kun ois jo aika komian näköistä. Sunnuntaina tuli Halsualla käytyä jä siellä näkyi silloin vielä paikoitellen vähän lumiläjiäkin.  Aika hyvin tällä rapiat sadan km:n linnuntietä välillä, etenkin keväästä huomaa että ollaan eripuolella Suomea vaikkei välimatka oo tuota pitempi..

.......................................................
Sitä en tiedä varmaks missä kuukauden päästä asun mutta tuonne ehkä tullee silloin mentyä. Nyt tosiaan tasan kuukausi aikaa Provinssiin ja mulla on liput parille päivälle...


Ei kommentteja: