lauantai 17. toukokuuta 2014

Se on niinko kesä ny.

Pääskyset laulelee, voikukat kukkii, perhosia sillointällöin näkyy, on lämmin ja ennenkaikkea selvin kesän merkki, usein pärisee.. Joo pärisee äänellä josta niin maan p..leesti tykkään..
Eli ruohonleikkurit pärisee, ne kuuluu kyllä pakosta suomen kesään ja naapurit on nyt ruvennu ensimmäisiä nurmikoita leikkaamaan. Ite en oo vielä nurmikkoa leikannu kun mulla ei vielä oo nurtsi niin pitkää että sitä ois vielä mitään järkeä leikata, mutta ehkä ens viikon puolenvälin jälkeen joutuu nurtsia leikata. Siis jos leikkaus selkäni takia onnistuu..
Kyllä kävely periaatteessa nyt onnistuu ja ainakin auton penkillä pystyy kohtuumatkan ihan hyvin istumaan, mutta. Eilen menin S.joelle autolla ja siinä vaiheessa ei tuntunut mitenkään erikoiselta, mutta kun siellä lähdin kävelemään kauppaan Prismaan missä joutuu vähän kävellä, niin kävely oli kyllä aika hiipimistä ja pysähtyä joutui monesti. Etenkin jaloista vaan oli voimat kateissa ja lihaksia yhäaikaa poltteli ja kylmötti. Tosin persepuolelle oli vaan kylymä.:)
Muta lisää siitä pärinästä. Mää en pääse enää pärinää täysin karkuun vaikka lähtisin järvelle kalaan. Hain nimittäin toissapäivänä veneeseen käytetyn pikku polttomoottorin ja sehän pärisee.:) Sen verran vaan mun veneessä vedenvastusta ettei sähkömoottorin akku oikeen kauaa riitä -> polttomoottori. Ja on se vene soutamiseen turhan raskas, etenkin nykyisen kuntoiselle selälleni.. Tosin en mää varmaks tiedä pääsenkö moottorillakaan uistinta järvelle vetämään sillä en tiedä voinko pitempää aikaa selkäni vuoksi veneessä istua, mutta toivotaan nyt ainakin parasta..



Ei kommentteja: