keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Makaa..

Taas "saan" etupäässä maata muutaman päivän, tai korkeintaan pikkusen töpötellä pihalla. Nimittäin alaselkäni toissayönä säkeenty taas niin ilkeäksi ettei nyt kävely oikeen mukavalta tunnu. Selkänihän oli jo tässä hetki taaksepäin niinkin hyvässä kunnossa että kävely ihan hyvin kulki ja jopa koukistelut jollainmuotoa onnistuivat. Tai ei tietenkään mitään yhtään raskaampaa tarttennu nostaa mutta kumminkin, nurmikonkin pystyin päristämään muutama päivä sitten..
Ehkä alaselkäni säkeenty siitä kun toissapäivänä kasvimaata perkkasin ja kylvin, elikkä koukistelin. Ei selkä heti kyykkimisten jälkeen kivuliaasti juilinnut vaan kipu alaselkään alkoi tulla vasta yöllä, mutta ehkä kivut kuitenkin kyykistelyistä johtuvat..
Eilinen päivä ei varmaan varsinaisesti hyvää selällä tehnyt vaikka ei kai erityisemmin pahentanutkaan. Selkä ei päässyt juuri puhtaasti lepäämään, vaan mahdollista "paranemista" hidasti päivän. Ajoin eilen autolla aika pitkästi kun käytin aitiä eilen Oulussa sairaalassa.. Ajo kyllä onnistui ihan hyvin eikä matkaa tarvinnut jatkuvasti pysäyttää jaloittelun/ rupin oikaisun vuoksi, että on selkä joskus pahempanakin ollut..

Sais vaikka tulla nyt se kk. sitte tilaamani kaivuri pihan kaatoja ja pihan sepelikerrosta laittelemaan. Siinä hommassa mun ei tarvis muuta kun vaikka makuuasenosta huudella mitä tehdä ja homma etenis.:)

Ei kommentteja: