maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ysäriä

Viime viikonlopun olin Seinäjoella ex:äni koiran kanssa, kun hän oli viikonlopun Tukholmassa. Lauantai iltana Sorsanpesällä oli esiintymässä 90- luvun yks kuumista nimistä, Alexia, ja paikalle menin. Väkeä paikalla oli tilan kokoon nähden riittävästi ja sisällä oli pirun kuuma. Ei tosin se lämpötila sisällä mikään ihme ollutkaan kun ulkonakin oli hellelukemissa aika myöhälle iltaan asti..
Aika pian esityksen loppumisen jälkeen päätin että lähen sieltä kuumuudesta pois ja pihalla kun taksia odoteltiin pölähti Törnävän saaren suunnasta yhtääkkiä iso musta savupivi. Hetken päästä liekkien kärkiäkin jo paikalle näkyi vaikka kohdalta on matkaa palopaikalle ja puita aika paljon välissä. Taksilla mentiin Huhtalantien kautta kylälle päin ja liekit näkyivät kohtuullisesti tielle pätkän matkaa. Liekkien suunnasta aattelin että ehkä Provinssin pääläva voi odottaa silläsuunnalla kokoamista, ainakin viimevuonna se siinä suuntaa oli ennen kokoamistaan, että joku on päättänyt pikkasen grillata..
Asiasta tänään sitten luin ja ei se päälava ollut vaan vanha saarilava. Se saarilava ei oo enään lähivuosina ollut esiintymiskäytössä vaan sen edessä on ollut Provinssissa siirrettävä lava. Purkutomio kyseisellä lavalla ois vissiin muutenkin ollut että senpuoleen sama vaikka paloikin. Kuitenkin onpa monilla varmasti lavasta muistojakin  kun sillä on aikoinaan esiintynyt mm. Black Sabbath, HIM, Moby jne..

Aamusta kävin ehkä viimeisen kerran tälle vuotta tällä kohtaa rannassa sijaitsevan mökin pihan leikkaamassa. Ainakin toivottavasti sillä omaa pihaa en tänään kerinnyt/ jaksannut leikata sitten enään kuin puolet..


Nyt pihalla ukkostaa aika mukavan kuuloisesti..

Ei kommentteja: