keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Jyrisee..

Ukkonen on taas usiamman tunnin pyörinnyt senverran lähellä etten oo TV:n johtoja ees viittinnyt seinään laittaa, uutta lukemistakaan ei oo, muutakaan tekemistä ei oikeen keksi ja blaahh.. Eli tylsää meinaa olla. Eilen illansuussa aattelin että voisin järvelle kalaan mennä mutta kun pihalle menin niin järven takaa kuului jyrinä, en siis kalalle lähtenny. Myöhemmällä sitten aattelin että ukkonen loppui täällä kokonaan kun se ihan kohilta meni. Lykäsin sitte TV:n töpselin seinään ja ei menny kauaan kun lähin salama iski alle parin kilometrin päässä, otin siis sitten johdon seinästä. Hetken oottelua, hiljaista lähialueilla, johto takasin seinään ja.. Eipä taaskaan kauaa kulunut kun salama likelle löi ja otin taas johdon seinästä. Ton jälkeen vielä kerran sama sessio..
Eipä salamat useinkaan aiheuta virtapiikkiä mikä laitteita särkis mutta kun oon asian suhteen arka.. Ja jos TV:n antenniin salama ikskis ois rikkoutunut TV aika pieni murhe verrattun siihen että tupa mahdollisesti syttyis jostain palamaan.. Arka asiasta oon kun oon kotosin sähkölinjan päässä olevasta talosta ja siellä laitteet monesti särkyi jos seinään kiinni jäi..
Tää on viies päivä peräjälkeen kun tästä on ukkonen kohilta mennyt ja ainakin muutamana tulevana päivänä ukkoset on säätiedotuksen mukaan näillä alueilla aika todennäköisiä..

Ja tästäkin värkistä loppuu kohta akku...


Ei kommentteja: