tiistai 30. elokuuta 2011

Jalka vähän rikki..


Ajattelinkin aikasemmin että vois lähtiä ajelemaan johkain pohjoiseen loppuviikosta, sen kameran kanssa. Voipi olla kumminki, että en lähekkään. Oikea jalka on ollu muutaman viikon vähän huonossa kunnossa, ja tuntuu ärsyyntyvän nyt jo autolla ajostakin. Se jalka on joskus katkennu, ja muutenki saannut aika kovaa pöökiä siinä kolarissa. Vastenmielistä kävellä missään kovalla alustalla, esim kaupassa tai tiellä, kun jalkaterä läpsähtää koko mitaltaan kiinni alustaan joka askeleella. Tämä on vaan pahentunnut lähiaikoina, vaikka aattelinkin sillon muutama viikko takaperin, että kyllä se itekseenkin kuntoon tulee...  Fysioterapeutille mun ois pitänny mennä jo aikasemmin, mutta eipä oo paljon huvittannu.. Tänään sain viimein soitettua, ja aika sinne ois ens viikon puolivälissä.

Joo..
Juice: Vaasankin veri Toi kappale on tunnelman puolesta aika monelta kohdin osuva siihen mitä mää olin ennen onnettomuutta.
Nykyinen olotilani seikkailee Teharin: Luuseri:n ja Cheek: Jippikayjein välillä.
Yrtin miettiä mikä ois semmonen tavoittelemisen arvoinen tila, mutta en suoranaisesti keksinny mitään kappaletta mikä täysin sopisi. Sitä tietynlaista rauhaa/onnellisuuttahan sitä hakee, mutta suurin osa kappaleista on niin äärilaitoja suuntaan jos toiseen. Sen keskitien kun saavuttais, ja ois ihtensä kanssa hyvä olla,  niin se ois semmonen tila missä pärjäis. Kappaleissa joissa on hyvä tunnelma, joita etsin pitkän aikaa, on vaan yleensä joku pari. Että eipä taida ihminen löytää sitä parasta oloa yksin. Ihan perus hyvän kyllä voisi saavuttaa...

Mulla rupiaa olemaan hetkittäin semmonen perus hyvä olo. Ennen laitoin jotain ruokaa päivittäin, mutta kesän jälkeen ei oo tullu oikeen laitettua, muuta kuin joskus keitettyä jotain perus makaroneja, paistettua jotan helppoa pannussa ja etupäässä lämmitettyä jotain mikrossa. Aina ei oo kyllä ees viihtinny siinä mikrossakaan lämmittää, vaan on tullu syötyä kylmää pizzaa..
Mutta tänään tein ruokaa parin tunnin ajan. : ) Tein semmosta omaa variaatiota sipulikeitosta, johka tulee jauhelihaakin. Mun närästys ongelmat varmaan tykkää tosi paljo siitä keitosta...

Ei kommentteja: