tiistai 23. elokuuta 2011

Ajelua.

Eilen aamulla ajattelin että voisin käydä Halsualla kyyhkymetsällä, vaikka fyysinenkään kuntoni ei ollut paras mahdollinen. Ajelin aamupuolesta Halsualle (135km), ja sinne päästyäni ei enää huvittanutkaan lähteä jahtiin... Aivovammaiset kun saattaa vaan väsähtää/mieli muuttua helposti. Itse ajo ei ole minulle väsyttävää, vaan usein jopa päinvastoin. Ajon aikana täytyy sopivasti keskittyä itse ajamiseen, niin päässä ei pyöri liian paljon turhia ajatuksia, jotka voivat väsyttää. Väsyttävintä on seurata useamman henkilön toimia ennalta itselle oudossa tilanteessa. Elikkä on se autolla ajaminenkin kohtuu rasittavaa, jos kyydissä on useita henkilöitä, ja outoa seutua.
Juuh.. Elikkä en käynny kyyhkyjahdissa vaan värkkäsin kameran kans, kun sitä en vielä oikeen osaa käyttää. Paluumatkatkalla tulin Lappajärven kautta, eli leikkasin nurtsia, poimin vähän marjoja/omenoita ja kuvasin.

Lapsuuden/nuoruuden koti.
                                       


Kissani, siis "Mökö" asuu nykyään mun vanhemillani.

  Mustikkaa ois ollu tänävuonna hyvin, mutta enpä vaan oo jaksannu käydä poimimassa. Puolukatkin rupiais olemaan kohta kypsiä, mutta enpä tiedä tuleeko niitäkään poimittua. Elikkä mun aloitekyky p.stä...




Seuraavaks on kuvia Lappajärveltä.





Tää kuvien lisääminenkään ei vaan meinaa mulla onnistua ihan kunnolla. Kuvien paikkoja ei meinaa saada millään mieleiseks, siispä ne on nyt vähän mitensattuu. Mutta jospa siihenkin opis joskus..

Ei kommentteja: