maanantai 4. maaliskuuta 2013

Plääh..

Kävin tänään S.joella fysioterapiassa kun lonkkani ei vieläkään oikeen toimi. Siellä seuraamassa oli eräs alaa opiskeleva mitä fysioterapeutti mulle teki, samalla fysioterapeuttini jotain sille selosti. Oli mielenkiintoista kuunneltavaa miten musta oiskelijalle puheltiin.:)
Mm. näin," tällä on ongelmia vähän jokapuolen ruumista ja kiputiloja on ajoittain monilla eri paikoilla. Pikkuaivot on pikkasen vaurioituneet jonka johdosta tasapaino ei ole hyvä, tästä syystä loukkaantumisia tulee eri paikkoihin. Kokonaisuudessaan näistä tavallisista vaivoista en kaikkea varmaa tiedä mutta sympaattinen hermosto taitaa olla vaurioitunut vasemmalta puolelta niskasta/ lavasta oikean puolen lonkkaan/ alaselkään. Nyt kyllä vaikuttaa siltä että itsessään oikea lonkkanivelkään ei oo kunnossa reagoinnin mukaan."
Notta juuh, epäehjä oon ihan fyysisestikkin. Ajoittain pitkiä/ inhottavia ongelmia mulla on etenkin niskan ja lonkan kanssa mutta oompa ajoittain fyysisesti ihan hyvässäkin kunnossa. Noille lonkalle/ niskalle mulle tulee kipuja välillä olemaan lopun ikää ja lonkkaan joudutaan ehkä joskus suuremmin operoimaan. Toivottavasti se lonkka tulis nyt ees puoliehjäks ilman leikkausta, sillä silloin kunto muutoin pysyis paremmalla mallilla kun ehjällä lonkalla tulee liikuttua enemmän. Ja tulispa sitä tehtyä enemmän kotitöitä/ pikku remppahommiakin..
No ei fysiossa käynnistä ainakaan mitään haittaa ollut, sillä ennen siellä käyntiäni normikävelykin oli hieman vaikeaa ja nyt kävely sujuu jo kohtuu normaalisti.



Ei kommentteja: