maanantai 18. maaliskuuta 2013

,,,;;;,,,...

Paska reissu mutta tulipa tehtyä..
Täänään ei ois ollu mitenkään erityisesti jaksamista mennä minnekkään kun kuitenkin se Joensuun reissu pikkasen multa paukkuja vähensi. Tänään mulla oli kuitenkin aika iltapäivälle Seinäjoelle neur.psyk:lle ja sinne siis menin. No mulle tyypillisesti olin paikalla varttia ennen vaikka yleensä neur. psyk on sovitusta ajasta saman verran myöhässä. Odotustilassa lehtiä lueskelin yli parikymmentä minuuttia sovitusta ajasta yli ja sitten rupesin miettimään että oonko ite tössinny jotain ajasta. No sitten soitin ja kävi ilmi että hän oli töpeksinnyt jotain aikojen merkkaustensa kanssa, lähin siis pois.
No ei tossa tapaukessa mitään merkittävää ollut, mutta yleisesti, etenkin lähiaikoina mun liikkuni/ tekoni ei oo oikein onnistunnut niin välillä meinaa pikkasen masentaa.. Tulis vaan miettiä tulevia mahdollisesti onnistuvia asioita eikä jäädä miettimään asioita jotka eivät ole taakse jääneessä ajassa ole ihan onnistuneet. Tulis miettiä tulevaisuudesta niitä mahdollisesti onnistuvia tapahtumia sillä tulevaisuudessakin tulee takuu varmasti vastaan elämän vastapotkuja..







Radiossa tänää puhuivat että mediassa on ollut paljon juttua eilen paljon näkyneistä revontulista, ja kyllähän niitä eilen paljon näkyikin. Ehän ne näillä leveyksillä niin värikkäinä toki näy mitä pohjoisessa mutta oli niitä nyt ainakin paljon..

Ei kommentteja: