keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Fiiuufhhh....

Nyt pitäis ruveta hommaamaan semmosia paperisia pillejä/ torvia, tehä kunnon paperiset tötteröhatut, värkätä täytekakku, ja, ja,,,,. Mulla on nyt synttärit..:) Tai huomenna mutta vuorokausi on nyt oikeaks vaihtunnut....
Mutta p..kat, enään ei oo mitenkään hyvillä mielin kun mittariin pyörähtää vuosi lisää. Tai ei iän kannalta oo heikkoa mutta kun sitä rupee lisävuoden pyörähtäessä miettimään omia aiempia saavutuksia. Tai siis saavutusten vähäisyyttä.. Viime vuoden saavutukset on mulla ollu ainakin aika vähäisiä.... Jahka seuraava vuosi ois hiukan parempi..

Siitähän rupeaa olemaan kohta kuukausi aikaa kun lunta tuli viimeks paljon kerralla ja pihaa kolatessani lonkkaa pikkasen rikoin. Lähaikonahan tänne ei oo tullu paljon lunta kerralla tai se ei oo ainakaan tuulen suunnan vuoksi paljon pihalle tarttunnut. Nyt kumminki tuuli on semmosesta suunnasta ja luntakin paljon sataa, että keskelle pihaa oli pakkautunnu lunta aikamoinen kinos. Noh, pitäähän mun yrittää pitää pihaa senverran vähillä lumilla että autolla pääsen lähtemään. Eli tietenkin menin illalla pihaa kolaamaan..
Lonkkani olikin jo eilen melko hyvässä kunnossa kun ei paljon koukistellut jne., mutta nyt.. Kolauksen jälkeen kipu tuntuu lonkassa kokoajan vaikkei liikukkaan.. Mutta mutta, jahka se kipu lähtis sillä millä on tullutkin. Ainakin huomenna joutuu vielä kolailla tienpätkää missä lunta nyt kyllä on ohuemmasti, mutta luntahan sataa nytkin....

Vielä on sama auto pihas vaikka oonkin paljon nettiautoa kattellu ja joihinkin paikkoihin soitellut. Ei oo liikkeiden kanssa päästy hinnasta vaihdossa sopuun kun autoni nyt pelittää kunnolla ja siitä syystähän mulla on hinta pikkasen noussut..


Ei kommentteja: