tiistai 5. marraskuuta 2013

"""

Synapsiasta tulon jälkeen en oo mitään suuremmoisia tehnyt, möllöttänny täällä, välillä ollu S.joella, parit kerrat käynyt Keskisellä kaupassa ja kavereilla kylässä... Suurimpana itseeni vaikuttaneena asiana on kun pari viikkoo sitten kävin tuvan alapuolisessa maakellarissa katsomassa ja ikäväkseni löysin sieltä jotain lahottaja/ homesienikasvustoa.. Jatkossa siis ois mielellään aika pian tehtävää remonttia tiedossa. Tai ei välttämättä mitään suurempaa remonttiakaan ehkä tarvisi vaan tuuletuksen ylläpitäminen kunnolla alapohjassa voisi riittää, mutta kun asian laajuutta epäilen/ stressaan itteäni, niin eteisen lattian ainakin joutuu lähiaikoina avata ja eristeet vaihtaa toisiin..
Hirvijahti Halsualla loppui jo pari viikkoo sitte ja jahdissahan en tänävuonna ollut ollenkaan. En ollu kun mulla ei tänävuonna enää ollut voimassaolevaa merkinammuntaa suoritettuna ja en sitten kerennyt ammuntoihin kun olin Synapsiassa ammuntojen aikana. Tai oisin ennen Synapsiaan menoa kerennyn merkin käydä ampumassakin jos oisin oikeesti ajatellut mutta en käynyt kun kaatolupia oli tänä vuonna vähän ja ennenkaikkea olen huomioinut asian että stressaan itteeni paljon kun näen siellä uusia ojituksia, metsä-autoteitä, jne.. Enkä yksinkertaisesti jaksa hyvin useampaa peräkkäistä päivää jahdissa ollakkaan..
Ja auto. Aamulla vien sen korjaamolle kun sen Webasto, tai ei se Webasto oo mutta joku muu polttoainekäyttöinen lisälämmitin, rupes paljo savuttaan ja korjaamolla selvitetään onko siinä vialla hehku vai mikä. Ja ehkä lämmityslaitteen puhalallusta myös selvitetään kun puhallus loppuu kokonaan kun pitemmän matkaa ajelee, ei lämmitä eikä jäähdytä. Ja ehkä etuiskarit yläpäineen joutuu autoon myös kohta uusia.. Euroja siis menöö, pikku stressiä siitäkin.
Ja lonkkani. Se on lähiaikona ollut aika usein kipeänä vaikkei siihen oo ees mitään rityisempää liikettäkään tullut. Varmaan senkin jotuu kohtapuoliin lääkärissä operoimaan. Stressiä....

Mutta on mulla ollu Synapsian reissun jälkeen kohtuu stressittömiäkin hetkiä.. Kai.:)Ei kommentteja: