maanantai 28. tammikuuta 2013

Järjestys

Typerä sohva..:) Kulmasohva mulla on ja sen aiemmalta suunnalta TV:n katsomiseen suunta ei ollut ihan hyvä. No käänsin sitten sohvan paremmin TV:n katsomiseen soveltuvaan suuntaan, mutta sen johdosta sohvan vieressä oleva matto ei enään ihan mahtunutkaan entiselle paikalleen. No sitten siirsin ruokapöydän että matolle jäis pöydän aiemmalle paikalle tilaa.. Sitten lattia tyhjää aiemmalta ison maton paikalta-> jne.-> jne.. Eli kauan eilen kalusteita/ mattoja pyörittelin enkä lopputulokseks saanut aivan täysin silmää miellyttävää ratkaisua tupaan tullessa.. Mutta p..kele, olokoot nykyisessä järjestyksessä ainakin jonkun aikaa.. Ehkä järjestys muuttuu seuraavan kerran kun/ jos joskus saan uuden paremmanmallisen sohvan hommattua. Aika hyvin linttaan istuttu toi vanha sohva kyllä jo onkin, että ehkäpä toisenlaisen saan joskus hommattuakin..

Ei oikeen nukuta vaikka tähän aikaan saiskin raukasta. Viimeyönä tulin kotosalle neljän huitamilla kun olin täällänurkilla kuskina. Alkuperäisesti mun ei pitänny niinkään myöhään väkeä kuskailla mulla asiaan tuli pari muuttujaa kun kaverin kanssa lähdettiin käymään illasta Tipussa Bijardia pelaamas.;)
Yleisesti nyt rupeaa mieli/ jaksaminen oleen pikkasen paremmalla mallilla kuin pimeimpänä aikana. Eihän valoisaa vielä mitenkään pitkästi oo mutta kumminkin oon hiukan enemmän hereillä. Toivottavasti ei vaan alkais tulla kohta sitä kevätväsymystä..:)


Kyseisellä kappaleella saa aika hyvin tietää kuinka hyvin matalia taajuuksia äänentoistojärjestelmä toistaa.
Käytiin tosiaan perjantaina hakeen kaverin kanssa Keskiseltä aktiivisubbari jäjestelmät ja kommenteitten ja paketin lukujen mukaan eräs oli hintaansa nähden tosi hyvä. No semmosta pitään käsissäni pyörittelin mutta sitten muhun iski tyypillinen säästämisvimma väärissä asioissa ja ostin sitten lopulta halvemman järjestelmän.. Kaverini kuitenkin osti sen paremman järjestelmän ja ahh, kyllä matalat taajuudet siinä mm. tossa kappaleessa kuulostaa hyviltä.. No ei se munkaan laite ihan huono oo vaikkei sitä voi niin kovaa soittaakkaan eikä matalat taajuudet ihan niin alas oikeen kuulu.. Oli se ainakin halvempi...:)

Ei kommentteja: