keskiviikko 6. elokuuta 2014

Hellettä vielä..

Hellettä on ollu edellisestä kirjotuksesta lähtien lähes joka päivä ja mun tekemiset on yleensä kuumalla hyvin vähäisiä. Eli samaa kuin yleensäkin kuumalla, en oo oikeen suuremmin mitään saanut tehtyä. Tai kyllä mää oon toki jotain tehnyt mutta fyysiset tekemiset on kuumalla ollut aika nollilla. Pelkässä nurmikonleikkuussa on ollu kuumalle ilmalle ihan riitävästi puolifyysistä hommaa.. Muut tekemiset hiukan viileämmässä illassa tai päivällä vilpoisella autolla ajeluita.
Vauhtiajojen ja Tangojen aikaan oon käynny S.joella iltasella pyörähtämässä, ja L.järven kylällä olin illan Tulivorirockissa. Muutamana iltana oon käynyt kalassa tossa vieressä ja saaliina on ollu pääosin pienehköjä Kuhia. Autolla ajot on ollu pääosin tänne lähialueille mutta pari kertaa oon käynny Oulussa.
Toiseen Oulureissuun tuli sisälletettyä pikkusen kaupungilla kiertelyä ja yöpyminen hotellissa. Hotelliksi tuli varaustilanteista johtuen vähän kalliimpi Radisson Blu, mistä olin ajatellut etten ikinä kustannussyistä tule yöpymään.. Mutta kannatti yöpyä, hotelli hyvä, sijainti torin vieressä hyvä ja aamiainen ehkä paras mitä olen missään hotellissa syönyt.
Ja mumms, Oulun syömiset herauttaa nyt suun märäks kun mietin torin kupeessa vanhassa makasiinirakennuksessa olevaa Pannukakkutalon pannaria.. Sekin hyvä paikka ja sinnekin menen uudestaan jos joskus oon Oulussa nälissäni.
Viime viikonloppuna tuli käytyä edellisvuosien tapaan Karvialla Karviapäivillä. Nyt ei iltaohjelmaan asti oltu, eikä niin hirveen kauan yleensäkään Karvialla, vaan reissu otettiin enmmän maakuntamatkailun kannalta. Reissu oli kokonaisuudessaan hyvä ja sillä reissulla tuli taas nähtyä/ oltua kyydissä hienoja/ hauskoja/ vähän erilaisempia autoja.

Tää on hauska, ei jokapäivä tuu vastaan. Taunus Trasit -64