keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Lihoo ja laiskistuu..

Mun maha on maaliskuisen kolarin jälkeen aika tahdilla kasvanut. Hyvin paljon oon istunut penkillä tai makoillu sohvalla ja tujottanut TV:tä..
Sohvalla paljon makoilu johtuu siitä että mm. alaselkäni kivut ovat lisääntyneet viimeisen kolarin seurauksesta ja kivut on ajoittain liikkumista rajoittaneet. Penkki millä paljon oon joutunut istumaan on auton penkki ja eihän autolla ajo paljon kaloreita kuluttavaa oo, ettei siis mikään ihme että maha kasvaa. Ja onhan se kyllä mukavaa syödä jotain makeaa herkkua kun sohvalla röllöttää ja TV:tä katsoo.:)
Nyt mun selkä on kyllä yllättävänkin hyvässä kunnossa että senpuoleen fyysinenkin tekeminen enemmän onnistuisi mutta nyt siellä on mulle liian kuuma.. Tai ei varsinaisesti se kuumuus mutta suoraa auringonpaistetta en kauaa kestä.
No ei mun kesän tekemiset oikeesti oo mitenkään nollilla ollu vaan lähes jatkuvasti on ollu jotain pikkujuttua mitä pitäis tehdä tai jonnekkin "pitää" mennä. Mielen puolesta tekemisiä on välillä meinannu olla mulle vähän liikaakin ja jos tekemistä on mulle liikaa niin tulen kauttaaltani kipeäksi/ väsähdän.. Ei pakollisia kiirettä oo paljon ollutkaan ja toivotaan ettei semmosia lähiaikoina juuri tuliskaan niin saatan kokovartalon kipuilulta välttyä, mm. yleiset selänkipuilutkin on jo tarpeeks riittäviä..

Viime viikonloppuna tuli oltua Jämsässä Jysärifestareilla. Esiintyjinä siellä oli aika monia hyviä ja muutenkin ihan ok tapahtuma. Säät olivat hyvät ja ennnenkaikkea mökkimme sijainti loistava. Mökkimme sijaitsi lähimpänä alueen pääpottia mitä mikään siellä oleva mökki sijaitsee, pääportille kävelyä mökiltä oli alle sata metriä.
Toisena päivänä siellä rupesin olemaan mulle tyypillisesti liian väsynyt vaikka edellisenä yönä ihan hyvin nukuinkin. Ehkä väsymyksen vuoksi ei lauantaiset esiintyjätkään tuntunut niin hyviltä mitä perjantaina, ja en kyllä lauantaina jaksanutkaan alueella loppuunasti olla..
Perjantai parempi päivä kun siellä oli esiintymässä mm. multimääräisen hyvä Scooter..:)


Paukuttelivat Jysärissä.


Kalastusta järvellä eilen ei häirinnyt muut kalastajat eikä tuuli.. Eikä kyllä kalatkaan..