perjantai 25. huhtikuuta 2014

22- Studio Crash

Enpä oo tänne pitkään aikaan kirjoittannu ja nyt kirjoitan taas.:) Asiana kun on niin multimääräisen tärkeä että kuka on Studio Killersin laulaja..
Asia nousi kaverinki kanssa puheeks ja sanoin että oiskohan se 22-pistepirkon laulaja. No hän oli veikannut että The Crash yhtyeen laulaja ois Studio Killersin laulaja. Sitten Juutuubista 22-pirkkoa soimaan ja että joo, voi olla.. Sitte The Crashia soimaan, mää en muka muistanut kokoonpanolta mitään, mutta biisit oli myös mulle tuttuja ja toteamus että joo, sama mies kuin Studio Killersissä. Sitte kaverini kysyi että muistanko mikä 22-Pirkon laulajan nimi on. Sanoin että en tosiaan muista mutta mieleeni putkahti nimi Teemu Brunila. Nimi googleen ja kash. Sehän on sen The Crashin laulaja ja siitä yhtyeestä en muka tienyt mitään, laulajan nimen kumminkin tiesin.:)




                                        





No jooh, eihän Studio Killersin laulajan oikea tieto oo niin tuikitarpeellista että asian epätietoisuuden vuoksi tarvii uniansa menettää ja kaikki kolme on hyviä.:)

Ja elämä muuten:

Nukkumiset mulla on pidemmän aikaa kohtuullisesti onnistuneet mutta muutama yö takaperin on ollut pikkasen tihkeitä. Parin iltana otin nukkumista tasoittavan napin ja niinäöinä nukkumiset onnistui ihan hyvin ja uskon että onnistuu ok ilman nappejakin.
Kipuiluni ja väsymyksenihän kulkevat pitkälti käsi kädessä. Eli ruumista on myös lähoaikoina kolottanu sieltä sun täältä. Mutta tässäkin asiassa olen menossa parempaan suuntaan enkä enää niinpaljon kipuile mitä muutama päivä sitten. Rapiat viikko sitten yritin liikaa jotain konkreettista hommaa tehdä ja tulevat tekemiset pyörivä mielessä liikaa, että siitä väsyä..
Viimekolari ei enää konkreettisesti tunnu muuta kuin kävelyssä, polvet ei oo vieläkään ihan entisellään. Myös niskani on todennäköisesti kolarista johtuein enemmän kipeänä nyt mitä ennen. Niskastahan toki väsymystä/ huonoa oloa mutta nämäthän on mulle jo ennestään liiankin tuttuja..
Mutta kesä, sieltä se tulee..Tää on mielestäni parasta vuodenaikaa kun kesä on kohta tulollaan.:)