perjantai 17. tammikuuta 2014

Ok ok ok..

Joo että ihan hyvin suurinosa elämän jutuista nyt. Elikkä komiaa pakkaskeliä ulkona vaikka viikko sitte tältä kohtaa järvi liplattikin, auton lämmitin taas ainakin hetken ehjä, vuodenvaihteen flunssajakso aikalailla helpottannut ja tilaamani viritinvahvistin tuli tänään.

Tosiaan rapiat viikko sitten tilasin Saksasta viritinvahvistimen. Suomessa kaupoissa myytävät halvimmat kelpaavat ois ollu tuplan hintasia niin tilasin, ei tuota ykimääräistä rahaakaan tietysti oo.. Myöskin pääkaiuttimet rakentelin ite kun kaupoista saatavat ei ois tänne tilaan passannu, tai ennenkaikkea passaavat ois ollu liian kalliita...
Ja auton Ardic lämmitin toimii vaihteeks ja viimeisen siihen tehdyn korjauksen sain takuun piikkiin. Korjaamolla hyvin selvitettiin vian aiheuttajaa useampaan kertaan ja pitkään. Kiitos sinne.
Ennen vuodenvaihdetta mulle tuli joku flunssa päälle ja korkeahkoa kuumetta oli useamman päivän. Sen jälkeen on ollut muita flunssaan liittyviä oireita, mutta nyt nekin on aikalailla helpottaneet.
Ja ennenkaikkea sää. Viikko sitte oli pimeää ja masentavaa kun järvikin kuulu liplattavan marraskuisen jäätymisen jälkeen tulleesta uudelleen sulamisesta. Nyt järvi on yliasti jäässä ja lunta just senverran että näyttää että sitä on. Eilen illalla kun menin S.joelle oli komian näköistä kun kaupungin valot loisti hämärässä korkeina palkkeina kun sopivast satoi pakkaslunta. Ja tänään tullessa oli komiaa kun aurinko paistoi ja iltapäivän valo oli jotenkin punaisehkoa.
Että ok ok ok..