lauantai 20. syyskuuta 2014

Etenee vieläkin.. Juhuu..:)

Tuvan lattian avattu kohta on nyt maalattu ja avauskohdan ympärillä ollut suojahuone purettu. Pihalla on nyt niin paksusti uutta sepeliä että enään savimaan ei pitäis siitä tulla läpi vaikka keväällä autoa kääntäis samalla paikkaa useasti. Myös pintavesien kaadot on nyt paremmalla mallilla mitä aiemmin.

Tän viikon aikana oon tehnyt mulle ihan maksimaalisen määrän töitä mutta vielä en liikaa, eli oon muistannut käydä välillä sängyssä lepäämässä. Tai oonhan nytkin jokapuolelta vartaloa kivulias mutta nyt kipuja voi pitää tavallisina lihaskipuina ja pikku nivelkipuna, mitkä ainakin mulle on tullut aivovamman jälkeen aiempaa helpommin. Tällähetkellä ei oo varsinaisesti päässä olevasta liiasta miettimisestä/ stressaamisesta yms. johtuvaa ruumiin pahaa kipua ja toivotaan ettei sellaista ikinä tuliskaan. Ei sitä tuliskaan jos elämä pysyy selkeänä/ tavallisena ja osaa ottaa riittävästi lepoa... Niih.. Osais ja muistais.:)

Maanantaina kaivuri siirsi entiset sepelit sivuun ja kohdalta parikymmentä senttiä kärrättiin savensekaista maata pois. Maanantai iltapäivästä laitettiin vanhempieni kanssa pihaan suodatinkangas ja illemmalla auto kävi kippaamassa pihaan pari läjää sepeliä, karkeaa sekä hienompaa. Ti. päivällä kivuri tasasi pihan sepelit karkeasti. Sen jälkeen oon hyvin paljon muokannut kaatoja ja tasillut sepeliä/ pihan multaa, eli lapioinut, kuokkinnut, haravoinnut ja siirrellyt maasta kiviä. Ke. myös vätkkäsin pihan kanssa ja hain Seinäjoelta Uulan maalia, sitä ei oo joka paikassa myynnissä. To. aamusta maalasin lattian ja vähänaikaa pihan kans taas värkkäsin ja sitten lähin Halsualle porukoilleni pötköttelemään, täällä ei voinnut silloin tuvassa olla kun maali haisi jokapuolella vaikka suojamuovihuone maalauskohdan ympärillä olikin.. Illalla tulin tänne mutta jouduin hajun takia evakoitua S.joelle yöks vaikka ikkuna täällä olikin päivän auki. Eilen päivällä sieltä takaisin tulin ja purin suojahuoneen pois. Sen jälkeen heiluin taas pihan parissa. Ja tänäänkin oon ollu aika paljon pihan kimpussa.
Sinänsä on ollut ihan mukavaa olla pihan kimpussa kun sää on ollut mitä mainioin..


Ei kommentteja: