perjantai 20. joulukuuta 2013

Tip tap tip tap tilitili...

Eiku Joulusinkku. Siis en mää oo nyt jouluna sinkku vaan se ylex:n biisi on hyvä, siis Joulusinkku.
Joulukuu on tähänasti menny mulla aika nopiaa ja aika tyypillistä pikku sressiä. Tyypillisesti autosta ja onhan nyt mukana ollu jotain muutakin..
Mutta oikein hyvää joulunaikaa kaikille.


perjantai 6. joulukuuta 2013

¨¨¨¨

Tasan vuosi sitten olin Kuopiossa yön ja siellä en sitten kunnolla illalla jaksanutkaan kierrellä kun sinne mennessä mulle nousi pikkasen kuumetta. Olihan mulla vetämätön olo ollut jo hiukan pidemmän aikaa kun olin ollut mieleltäni allapäin/ jotenkin yliväsyttänyt itteeni. Silloinhan kipuilen ruumiiltani jokapuolelta ja on tunnetta niinkuin ois kuumetta vaikkei sitä oikeasti ookkaan, Kuopioreissulla lisäksi kuume oikeesti hiukan nousi. Vuodentakainen tilani, eli kipuileva/ väsynyt tila kesti kevättalvelle. Tai eihän kuumetta kokoikaa ollut mutta hyvin usein olin jostain kipeänä..

Nyt hartaasti toivon että samanmoista kipujen määrää ei tälle talvea tulis mutta huonolta vähän nyt näyttää. Oon nimittäin ollut rapian viikon yleisesti jostain puolilta kipeänä. Välillä vaan jostain osalta kerralla mutta välillä kaikki paukut on ollu lopussa ja ruppia on kolottannu jokapuolelta. Masentunut mieli/ mietteethän mulla tulee ilmoi myös fyysisinä kipuina, mutta kun ei mielen puolella pitäis nyt olla viimosenpäälle dramaattisia asioita. Että ehkä se on tää pimeys ja osittain aika masentavat säät.

Hyvää itsenäisyyspäivää.