lauantai 17. elokuuta 2013

Blogi 2v.

Nyt on kaks vuotta siitä kun ensimmäisen blogitekstin tänne kirjoitin. Sillon olin mielen puolesta pitkän aikaa hyvin allapäin ja kirjoittelin tänne kun silloin ei ympärilläni juuri ollut ihmisiä/ ihmistä joille voin asioitani kylliksi purkaa jne.. Myöhemmin kirjoitukseni on täällä ollu kun oon jotain tehnyt/ ollut kipeänä tekemättä mitään jne.. Jostakin asiasta kun oon itteni kokenut yksinäiseks.
Nyt on ollut pisin tyhjä jakso etten oo tänne mitään kirjoittannut. Nyt on parisuhdepuoli tämänhetken tuntemusten mukaan aika vakaalla pohjalla ja muutoinkin olen kommunikoinnut oikeitten ihmisten kanssa aika paljon jollon en oo tuntenut palavaa tarvetta asioitaan koneelle purkaa.
Ja kyllä, on mulla ollut rapian kuukauden aikana paljonkin oikeaa elämää mimmosista tapahtumista oisin tänne aiemmin kirjoittanut.:)
Viime kirjoituksen jälkeen on täällä ollut Tulivuorirock, Seinäjoella Tangot ja Vauhtiajot joissa oon ollut. Tai en oo S.joella maksullisilla alueilla ollut mutta oon keskustassa känyt tapahtumien aikana pyörähtämässä kun siellä on ollut paljon väkeä liikkeellä. Kalassa oon käynyt, pihatöitä tehnyt ja ajoittain oon ollu tyypillisesti kipeänä välillä lonkasta, välillä polvesta ja ajoittain koko rupiltanikin. Eli siis aiheita mistä oon tänne monesti kirjoitellutkin. Kuitenkin ehkä mieleenpainuvin päivä oli kun käytiin kavereitten kanssa pyörähtämässä Karviapäivien aikana Karvialla eräällä kaverilla.
Päivällä silloin Karvialle täältä lähettiin kaverin oikeen miellyttävällä autolla ja matkalla piipahettiin jossain muutaman kerran, mm S.joella käytiin syömässä hyvin. Seinäjoen kohilla rupes aurinko paistaan ja Karvialla nörpöiltiin kaverin pihalla kun sää oli niin komia. Sieltä lähettiin pyörähtämään paikalla missä Karviapäivien esiintyjät myöhemmin illalla ois ollut ja vielähän oli alkuiltaa. Siellä teltallahan ei vielä silloin ollu tietenkään oikeen väkeä mutta eipä tarttennu alueelle lippuakaan vielä maksaa. Siinäkin mielessä aika siellä käymiseen oli oikeen sopeva kun Cat cat mikä illemmalla esiintyi, veti harjoituksiaan ja niissä tulikin monet niiden tunnetuista kappaleista. Eikä tosiaan ollu väentungosta.:) Ja ne matkat Karvialla, ne oli kyllä aika ikimuistettavat. Matkat siellä tehtiin Karvialaisen kaverin vuoden -49 Kaiserilla. Ei se auto vielä päältäpäin ihan viimisenpäälle kuosissa oo mutta tulevaisuudessa se varmasti tulee viimosenpäälle laitettu olemaan. Harvinaista autokyytiä sillä vastaavan laisia/ikäisiä ei vissiin muita Suomessa oo.. No Karvialta sitten illalla pois lähettiin ja yöks jäin Seinäjoelle jossa illalla vähän aikaa kylällä pyörittiin.. Se oli kokonaisuudessaan mukava päivä..



                                          Kaiser -49.

                                          Matkaauto Karvialle & pois.. En oo ollenkaan kateellinen..:)