lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tärrr....

Eilen katoin lehdestä että Seinäjoella Ilonassa ois illalla Alex Kunnari. Mitään erityistä tekemistä ei ollu niin aattelin sitte että lähenpä siellä illalla käymään ihan vaan pyörähtämässä ite autolla. Iltapäivästä kuitenkin kaverini tuli täällä käymään ja kun asiasta hälle kerroin niin hän tuumas että hän vois lähtiä kuskiks. Juhuu, harvoinpa mulle kukaan kuskiks tarjoutuu, eli toki tarjous tuli käytettyä.:) Nyt siis olo on"hieman" tärisyttävä..:)


keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Beck & Wallander

Tänään siinämielessä normi päivä että oon nurtsia leikkaillu ja kirjaa lukennu. Kirjana oli semmonen mikä kertoi komisaario Wallanderista ja tommoset Ruotsalaisperäiset iskee muhun hyvin. TV:stä vielä katoin Beckin jakson ja sekin uppoaa oikeen hyvin. Näissä yhteistä on että niitä voi hieman todenmukaisempina pitää mitä esim. Varesta ja CSI:tä. Notta kumminkin, tykkään niistä..
Tänään sinänsä poikkeukellinen päivä että mulla kävi tänään useampi kaveri kylässä.. Muuten ododotuksieni mukaan sellainen nönnö päivä, eli normi..
Hienoa päivässä kuitenkin mm. se että ex:äni sai töitä.:) Ja on seuraava hieno kesäinen kappalekkin..




sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Nähty

Tänä jussina, mikä on vielä menoillaan oon nähnyt Scooterin ja legendaarisen Matti Nykäsen.:) Aattona ajelin yöks Himokselle ja kattelin siellä aiemmin näkemättömäni Scooterin keikan ja muita bändejä joita oon jo aiemmin nähnytkin, ajelin tänään takasin L.järvelle missä oli illalla esiintymässä mm. Matti.  Toteamus, mää oon liian vanha ja raihnenen tämmöseen elämään.... Notta tuli kumminkin kumpainen nähtyä ja joukko näitä mitkä oon aiemminkin nähny mm. Popeda, Jukka Poika, Klamydia, Yö, Apulanta jne...


Matti on hyvä... Eihän se musiikillisesti oikeesti mikään multilahjakkuus oo mutta hauska kun se tosissaan yrittää.:)

Mulla ihan ok olo. Sen takia lähin Himokselle eilen kun mulla juhlapyhäsin jos yksin kotona oon saattaa olla aika paska fiilis, mm. jouluaattona... Nyt kuitenkin semmonen fiilis että mää koen olevani ns. "korkeammalla" mitä monet muut ihmiset. Oikeen ok .:)



torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannus





En oo vieläkään varma että meenkö tänä vuonna juhannustansseihin vai könnäänkö kotosalla koko jussin... Ehkä, ehkä ei, ehkä .. ....

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Provinssi -13



Nyt Provinssi on ohi ja siitä saldona rahanmenoa, pikkasta väsymystä, jalat kipeät ja toisessa kantapäässä iso rakko. Kuitenkin kyseisen reissun mielikuvat ovat ehdottomasti plussan puolella.
Torstaina jo S.joelle menin ja illalahan tuli sitten Provinssia etkoiltua. Tästä seurauksena ei sitten perjantaina kun Provinssi oikeasti alkoi ollut niin hirveästi jaksamista mutta kuitenkaan ei torstain kylälle meno harmita. Minään päivänä en ihan tapahtuman loppuun asti ollu kun en jaksannut mutta melkeenpä mua kiinnostavimmat esitykset tuli pitkälti nähtyä. Siitä oon myös tyytyväinen kun en telttamajoitukseen mennyt vaan olin oikeen katon alla. Säkeentyihän jalkani tän takia enemmän kun keskustassa olin ja kävelin muutaman kerran keskusta- Törnävä välin mutta sainpa ainakin nukuttua paremmin metelittömässä talossa. Ja oispa telttailussa kastunutkin pahemmin jos jo tosrstaina ois mennyt kun to-pe yöllä vettä tuli välillä aika tehokkaasti.
Esityksistä aiemmin aattelin ettei siellä mulle mitään multimääräisen hyvää oo mutta oli monet esityksetkin jälkikäteen aatellen hyviä. Hyviä näkemistäni oli mm. Kaija Koo, Ismo Alanko, J. Karjalainen, PMMP,  Children of Bodom, Danzig, Otto Grundström & Laitakaupungin orkesteri jne.. Tokihan hyvä oli myös Matti Airaksisen Parasta ennen veto ja oikeen mukava Pertti Kurikan nimipäivien esitys. Nauraa sai veet silmissä Ilari Johanssonin stand up showlle että tommosia esityksiä saa mun puolesta olla jatkossakin festareilla. Eniten esityksistä mut mukaansa tempaisi Dj Alesson esitys. Esitysys nimenomaan liikutti mua aika kovin siitä päätellen kun paita oli hiestä kostea esityksen lopussa.:)
Yhtään tappelua en alueella nähnyt mikä on hyvin kun kuitenkin useampi tuhatta ihmistä lykätään noinkin pienelle alueelle. Lisäksi kokonaisuudessaan alue/ ympäristö pysyi melko siistinä/ roskattomana. Siispä onnistunut tapahtuma.

Oli siellä muitakin..


Sieltä Alesson esiintymisestä joka oli tällevuotta mulle jotenkin villitsevin.

torstai 6. kesäkuuta 2013

Empä tiiä..

Viikonpäästä Seinäjoelle alkaa väkeä pikkuhiljaa vetääntyä kun Provinssi alkaa ensviikon perjantaina. Itellä ei, ainakaan vielä, oo tapahtumaan ees lippuja kun en oo paikalle menosta varma.
Mun mieli tosiaan seikkailee. Jossain vaiheessa oon aatellu että meen sinne kaikiks kolmeks päiväkää, välillä taas että käyn siellä kahtene/ yhtenä päivänä ja välillä taas etten mee sinne ollenkaan. Myös sitä oon arponnu että menisinkö sinne teltalla, vaunulla vaiko S.joelle jollekkin kyläilemään.
Ei siellä toisaaltaan oo mulle mitään pakko päästä esiintyjää että senpuoleen sama.. Yleinen festari tunnelma ois kyllä alkupuolesta parempi kuin mitä sunnuntaina kun väki alkaa olemaan pikkasen väsähtänyttä... Sunnuntaina kyllä ois parempia esiintyjiä mitä perjantaina.... P..kele, taas vaikeaa päätöksenteko mulle.:)


Mitkä tossaki vanhassa videossa on, eli Von Hertzen Brothers ja PMMP ovat perjantaina päälavalla ensimmäiset esiintyjät. Notta niittenpuolesta kyllä sama menisinkö kun V.H.B ei mua musiikillisesti oikeen kosketa ja PMMP:n oon nähny muutaman kerran aiemminkin..

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Jyrisee..

Ukkonen on taas usiamman tunnin pyörinnyt senverran lähellä etten oo TV:n johtoja ees viittinnyt seinään laittaa, uutta lukemistakaan ei oo, muutakaan tekemistä ei oikeen keksi ja blaahh.. Eli tylsää meinaa olla. Eilen illansuussa aattelin että voisin järvelle kalaan mennä mutta kun pihalle menin niin järven takaa kuului jyrinä, en siis kalalle lähtenny. Myöhemmällä sitten aattelin että ukkonen loppui täällä kokonaan kun se ihan kohilta meni. Lykäsin sitte TV:n töpselin seinään ja ei menny kauaan kun lähin salama iski alle parin kilometrin päässä, otin siis sitten johdon seinästä. Hetken oottelua, hiljaista lähialueilla, johto takasin seinään ja.. Eipä taaskaan kauaa kulunut kun salama likelle löi ja otin taas johdon seinästä. Ton jälkeen vielä kerran sama sessio..
Eipä salamat useinkaan aiheuta virtapiikkiä mikä laitteita särkis mutta kun oon asian suhteen arka.. Ja jos TV:n antenniin salama ikskis ois rikkoutunut TV aika pieni murhe verrattun siihen että tupa mahdollisesti syttyis jostain palamaan.. Arka asiasta oon kun oon kotosin sähkölinjan päässä olevasta talosta ja siellä laitteet monesti särkyi jos seinään kiinni jäi..
Tää on viies päivä peräjälkeen kun tästä on ukkonen kohilta mennyt ja ainakin muutamana tulevana päivänä ukkoset on säätiedotuksen mukaan näillä alueilla aika todennäköisiä..

Ja tästäkin värkistä loppuu kohta akku...


maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ysäriä

Viime viikonlopun olin Seinäjoella ex:äni koiran kanssa, kun hän oli viikonlopun Tukholmassa. Lauantai iltana Sorsanpesällä oli esiintymässä 90- luvun yks kuumista nimistä, Alexia, ja paikalle menin. Väkeä paikalla oli tilan kokoon nähden riittävästi ja sisällä oli pirun kuuma. Ei tosin se lämpötila sisällä mikään ihme ollutkaan kun ulkonakin oli hellelukemissa aika myöhälle iltaan asti..
Aika pian esityksen loppumisen jälkeen päätin että lähen sieltä kuumuudesta pois ja pihalla kun taksia odoteltiin pölähti Törnävän saaren suunnasta yhtääkkiä iso musta savupivi. Hetken päästä liekkien kärkiäkin jo paikalle näkyi vaikka kohdalta on matkaa palopaikalle ja puita aika paljon välissä. Taksilla mentiin Huhtalantien kautta kylälle päin ja liekit näkyivät kohtuullisesti tielle pätkän matkaa. Liekkien suunnasta aattelin että ehkä Provinssin pääläva voi odottaa silläsuunnalla kokoamista, ainakin viimevuonna se siinä suuntaa oli ennen kokoamistaan, että joku on päättänyt pikkasen grillata..
Asiasta tänään sitten luin ja ei se päälava ollut vaan vanha saarilava. Se saarilava ei oo enään lähivuosina ollut esiintymiskäytössä vaan sen edessä on ollut Provinssissa siirrettävä lava. Purkutomio kyseisellä lavalla ois vissiin muutenkin ollut että senpuoleen sama vaikka paloikin. Kuitenkin onpa monilla varmasti lavasta muistojakin  kun sillä on aikoinaan esiintynyt mm. Black Sabbath, HIM, Moby jne..

Aamusta kävin ehkä viimeisen kerran tälle vuotta tällä kohtaa rannassa sijaitsevan mökin pihan leikkaamassa. Ainakin toivottavasti sillä omaa pihaa en tänään kerinnyt/ jaksannut leikata sitten enään kuin puolet..


Nyt pihalla ukkostaa aika mukavan kuuloisesti..