keskiviikko 20. helmikuuta 2013

¤#¤#¤#

Nyt on ollu pisin pätkä kirjoituksista täällä, aikana mitä oon tätä pitännyt. Oon aatellut etten tänne enää niin paljon kirjottelis jos ei mitään merkittävämpää tapahtuis tai ei olis mielen kannalta niin tylsistynnyt ettei mitään muuta tekemistä keksis. Tää kirjotus nyt on lähempänä tuota tylsistyneisyys kirjoitusta, vaikken nyt ookkaan niin syvällä mielen syövereissä mitä oon joskus kirjoitusten aikana ollut. Iseasiassa viime kirjoituksen ja sen jälkeinen aika on ollut ehkä mukavinta aikaa, aikana mitä oon tänne kirjoitellu.. Kunnes... Viikonlopppuna rupesin jotenkin masentumaan ilman mitään oikeasti merkittävää syytäkään. Olikohan sunnuntai ilta kun olin mieleltäni matalimmalla.. No kuitenkin, ei mieleni masentumiseen mitään viimisenpäälle oikeaa syytäkään tosiaan ollu, mutta kun aika sitä ennen oli harvinaisen mukavaa niin kai rupesin mieleni syvyyksissä miettimään että p..kele, ei tämmönen mukava olo voi jatkua kauaan.. Siis ennakoin mahdolliset tulevat vittumaiset pätkät.. Eihän niitä vittumaisia pätkiä oikeesti välttämättä tulis mutta masennellaan hiukan varuiks...;)
Eilen mulla oli neruropsyk. käynti ja itseasiassa sen jälkeen mun mieleni oli jotenkin paremmalla tasolla mitä sinne mennessä, vaikka ei siellä mitään erikoisempia puheltukkaan. Mutta eipä käynnistä ainakaan haittaa ollut..
Niin, notta lonkkani/ alaselkänion taas pikkasen paskana. Ei se nyt juuri normaali kävelyä haittaa mutta koukistelu on kyllä vaikeaa. Su. tai ma. kun pihaa kolailin sain lonkan pikkasen säkeentymään kun lumiläjät joiden päälle kolataan on jo aika korkeat ja munhan piti raskasta kolallista pikkasen runnoa.. Tai ei lonkka vielä silloinkaan pahasti naukassu vaan pahempi kipu sinne tuli tänään kun niin multimääräisen raskasta hommaa tein kuin vaihdoin sänkyyn lakanoita.. P..kele... Ei näämmä tarvi olla mitään raskastakaan jos pikkasen väärässä asennossa menee koukkimaan.. Ei se kyllä nyt oo niin paha mitä aamupäivästä, toivottavasti ei pahepaan päin muuttuiskaan.

En oo ennen erityisemmin Shakirasta tykänny mutta etenkin sen rrrr kohdat oon tossa hyviä.:)