maanantai 13. toukokuuta 2013

Väsy.

Nyt on taas ruvennut oleen sitä mulla aika ajoin olevaa jatkuvaa väsyneisyyttä. En jotenkin taas halunnut asiaa itelleni vielä päivällä myöntää että mun pitäis nyt vaan lepäillä. Väsymys jakso ei pääsis pahaks jos ymmärtää ajoissa vaan levätä ja onnistuis olemaan lisää stressiä kehittämättä. Pitkälle viedyssä voimavarojen ylikäytössä väsymys kestää mulla pitkän ajan ja tuun fyysisestikkin kauttaaltani kipeäks..
Oonhan kyllä tänään päivällä kahdestit päikkärit ottanut mutta muuten oon koko valveillaoloaikani yrittännyt tehdä jotain. Mun tekemisitä ei oo väsyneenä syntymyt mitään oikeen mainittavaa tulosta, että ois siis ollu parempi etten ois ees yrittänytkään mitään tehä. Mutta nyt iltapuolesta väsymysasian, että oon luonnu ittelleni liikaa paineita, ehkä hyvissä ajoin tajuan. En siis lähipäiviks luokkaan itelleni mitään odotuksia että mun pitäis saada jotain tehtyä..
Väsymystä mulla aiheuttaa viimeaikainen tunne ettei mulla oikeen mikään taaskaan onnistu mutta pahin stressin/ masennuksen -> väsymyksen luoja on ehkä ollut auto. Perjantaina tänne viimeks kirjoitin ja silloin olin vielä hyvällä mielellä, silloinhan auto oli muka ihan ehjä mutta sunnuntaina huomasin siitä erään asian mikä mahdollisesti tietää siihen todella kallista remonttia. Blaah.. Ehkä siihen ei oikeesti remonttii tarvi vaan stressaan nyt yliherkästi kun auto on lähiaikoina muutenkin potkinut mua päähän.. Muttenpä lähe sillä lähiaikoina minnekkään etäämmälle yrittämään vaan pyörin tässä nurkkapielissä max. 100 km..
Ei kommentteja: