tiistai 7. toukokuuta 2013

Se on kesä ny.

Eikös se kesä oo kun Pääskyset ja perhoset pörräilee. Mieli ei vaan oo mitenkään erityisen kesäinen kun autosta/ sieltä tulevasta laskusta ei oo vielä kuulunut mitään. Nyt kun autoo ei oo niin tuntuu että mun pitäis muka ehottomasti päästä käymään siellä sun täällä, heti... Eihän mulla oikeesti mitään viimisenpäälle tähellistä menoa nyt lähipäivinä oiskaan sillä jääkaapissakin on vielä ruokaa.
Mutta löyty auton rikkoontumisesta taas yks hyvä puoli. Jos auto ois pelittänny niin oisin ehkä vasta nyt hiipunnut täne takasin ja nyt oon täällä tenhyt paljon pihahommia. Mm. pihan kaatoja korjannut, leikannut pensaita lisää ja aiemmin leikkaamiania oksia keräilly/ raahannu pois, kasvimaata perkannut, haravoinnut jms..


........................
Puuh..:) Äskön soitettiin autosta ja sen saa hakea pois.. Ja hintakin tuli semmoseks mistä juuri kohtuudella selviää. Tai tokihan ns. ylimääränen rahanmeno vituttaa kun muka ehjään autoon vaihdoin mihin ei ainakaan ihan heti pitäis suuremmoista vikaa tulla. Muta käytetyt autothan on aina käytettyjä ja arvaamattomia.. Ehkä sitä joskus saisi uuden auton hankittua, jos oisin nykyisenlaisen auton oisin heti onnettomuuteni jälkeen (9v.) hankkinut uutena ja ajanut samanverran mitä on tullut ajettua, oisin kokonaishinnan puolesta päässyt ehkäpä halvemmalla. Mullahan on ollut pikkasen epäonnea autonvaihtoin suhteen ja välillä on kalliitakin remontteja autoihin joutunut teettään. Ja vaihdossahan häviää liikkeen kanssa rahallisesti aina ja oon liiankin monesti autoa 9v.:n aikana vaihtannut...

Ei kommentteja: