maanantai 31. joulukuuta 2012

2012

Vuosi sitten aattelin että kuluvan vuoden aikana ois tapahtumia kohdallani ollut enemmän, ja että ainaki tähänaikaan vuotta elämäni ois aika selvää. Vitut.. Aika vähämpä mulle tänä vuonna mitään tapahtui/ sain mitään aikaseks, eikä vielä oikeen mikään oo ihan selvää..
Suurin juttu kuluvana vuotena tais olla kun asuinpaikkani kesällä muuttui. Eihän sekään muutto kokonaan uuteen paikkaan tullut, vaan palasin vanhaan talooni. Sinänsä muutto oli hyvä, että tunsin ainakin hetken loppusyksystä/ alkutalvesta olevani Lappajärveläinen. Sitä tunnetta aiemmin asuessani täällä pätkänaikaa, en ollut niin selkeästi tuntenut. Viime syksypuolesta tuntui kuin ois tullut oikeasti kotiinsa kun tulin tänne tuvalle.. Toisaalta, olin myös Seinäjoella asuillessani viime loppukeväästä/ alkukesästä hyvin mielin ja tunsin sinnekkin silloin ihan hyvin sopivani... Hmmh..
Noh, ensi vuodelta en mitään mullistavia enää oottelekkaan, mutta toivotaan kumminkin että jotain hyvää tapahtuis. Mahdollisuudet ois aika hyvät, sillä 13 on mulle paremmin onnenluku ja monillehan se on epäonnenluku.:)

Hyvää uuttavuotta 2013!!


lauantai 29. joulukuuta 2012

Huurussa

Eilisestä illasta eteenpäin oon kattonnu DVD:ltä viitisentoista Rillit huurussa sarjan jaksoa.. No eihän se järkevää tosiaan oo, etenkään kun mää aattelin että pikkasen äijempään elämään päin siirtyisin, mutta.. Sarja on kuitenkin mielestäni hyvä ja hetkittäin tunnistan omia piirteitä Leonardista, ikävä kyllä.:) En kylläkään tunnista hänestä oikeesti hyviä asioita kohdalleni, että paljonkin oikeaa tietoa ois, mutta samaa piirrettä on Leonardissta kuin mussakin, että selittää joitakin asioita tarpeettoman seikkaperäisesti.. Kuitenkin mielestäni aika hyvä sarja..
Eilen heräsin aamusta aikaseen ja kolasin pihan heti ku rupes valosaa tuleen. Ihan riittävästi lunta. Vuosi sitte saman aikaan vielä järvessä löi laineet komiasti, eikä lumesta ollut tietojakaan.. Aamupäivällä kävin pyörähtämässä S.joella ja sieltä tullessani tulin tietenkin ottaan päikkärit.. En kunnolla nukahtannu, mutta varmaaan jonkinlaisessa unihorteessa olin iltapäivällä kun mieleeni tuli että käympäs hakeen Keskiseltä uuden TV:n.. Hain sen ja rupesin kattoon Huuruja.:)




torstai 27. joulukuuta 2012

Piiskaa

Pääsispä vaikka tonne asti kun tuo kappale oli uudehko ja vois pikkasen muuttaa siitä eteenpäin elämäänsä..
Mutta eih, ei pääse..
Tästä sitä huomaa melko vanha olevansa kun tuonkin kappaleen ensikuulemisen muistaa mutta kappale on aika vanha..
Nykyään tulisi kuitenkin aatella vaan tulevaa elämää ja rakentaa sitä toivomalleen suuntaan, mutta vitut.. Aiemminhan joskus yritin liiaksikin tulevaisuutta rakentaa, ja eihän sekään ihan niin mennyt....
Mutta tykkään kappaleesta...


tiistai 25. joulukuuta 2012

Teho päivä

En oo tänään tehny muuta kuin kuunnellut musiikkia. Aamupuolesta meinasin ruveta leffaa kattoon mutta aatteli että kuuntelempas youtubesta pari kappaletta ekaks. Ensin kuuntelin sekalaisia kappaleita mutta aika pian päädyin kuuntelemaan mulle tyypillistä Tehosekoitinta. No, sen jälkeen en tänään juuri muuta tehnyt. Luulin niin että tietäisin Teharin tuotannosta ainakin jotenkin kaikki kappaleet, mutta eih.  Löytyhän sieltä pari täysin outoakin, mm.Luulen niin..


Jouluyö

Jos toden sanotaan niin nyt taitaa olla mulla vähiten Joululta tuntunut Joulu mun elämässä. Päivällä kyllä kävin Halsualla syömässä hyvää jouluruokaa muttei siitäkään entisenkaltaista Joulun tuntua tullut.. Itseasiassa nyt on ensimmäinen Jouluyö elämässäni kun oon missään talossa yksin....

Pähkäilyjä..
Yksinäisyyttänihän tänne enimmäkseen kirjoittelen, mutta.. Jos tänne liian selvästi tunteistani kirjoitan, ajaa se todennäköisesti asiaan etten voi ikinä parisuhdetta luoda. Tai enhän tietenkään ihan tarkasti tänne oo tunteistani kirjoittanut, vaikka niistähän haluaisi jonnekkin kertoa, mutta liiankin tarkoin joskus kuitenkin...
Miespuolisen henkilön, eli minun, joka pidempää kiinnostusta kohtaansa haluaisi tulisi pitää sopiva arvoituksen muuri edessään. Eikä pitää tämmöstä s....nan blogia minne kirjoittaa julkisesti itsestään liikaa.. Tietty salamyhkäisyys ois siis oikea juttu, mutta eih, tänne mää kirjoittelen..
Tää blogi muuttaa muotoaan ja jää ehkä joskus pikkuhiljaa kokonaan pois jos alan olemaan parisuhteessa ja löydän ihmisen jolle voin paljon asioistani kertoa. Jos koko blogin kerrasta kokonaan poistan niin todennäköisesti oon tullut tulokseen etten parisuhdetta voi saavuttaa jos tätä pidän.. Ehkä mun pitäiskin muuttaa elämääni pikkasen äijemmäks niin ei tarttis yksin olla... Kykenis ees hyvin saavuttamaan takaisin syksymmän kaltaisen tilani/ omanarvontunteeseeni, niin sekin ois jo nykytilanteeseen aika hyvin.. Luulen sinnesuuntaan taas muuttuvanikin kun päivät alkaa pikkasen piteneen ja kevät alkaa koittaa.. No, en kuitenkaan ihan vielä koko blogia skippaa vaan tänne kirjoittelen, mutta ehkä se päivä tullee että kokonaan tän lopetan..
Se inkain ennusus siitä paljonpuhutusta maailmanlopusta luullakseni oikeesti tarkoitti että maailma muuttuu.. Se varmaan tarkoitti sitä että mää muutun/ mun pitää muuttua... Enhän oo lainkaan liian itsekeskeinen jos näin aattelen, että sen ajan hallitseva ihmisheimo aatteli vaan mun tulevaisuutta..:D

Kävin äskön pihalla kärsällä ja nyt siellä oli kivannäköistä kun katuvalot ovat sammuneet. Lyhdyissä/ jäälyhdyissä palavat tulet ovat aika jouluisia. Ja on täällä tuvassakin aika Jouluisen näköistä, muttei mulla oikeen hyvää Joulu tunnelmaa nyt oo...

Ja tää mun nettioperaattorin vaihto... Nykyisellä operaattorilla ei nytkään toiminnu ees piuhaa pitkin tuleva yhteys ja jouduin asenttaa edellisen operaattoirin mokkulan kun se ees jotenkin vielä pari päivää toimii..

Ja tää mun kamerankäsittely kyky nykyään, se on aika p....eestä. Hyvin oon unohtannut. Kun alkuillasta laitoin lyhdyt palamaan ja menin ottamaan pihapiiristä kuvia niin eihän kuvat onnistunnut oikeen mitenkään. En ees jaksannut muistella niitä tarkempia käsisäätöjä vaan otin kuvia automaattipuolella. No näistähän tuli toki aika hataria kun ISO arvon kamera määritteli suureks ja valotusaika oli pitkä ja käsivaralta yritin kuvata..

perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulu tuloo

Joopasen joo, viime kirjoitukseni jälkee, tai jo ennen sitä mietin että ei mun tänne kannattais mitään kirjoittaa, ainakaan liian seikkaperäisesti. Tarpeetontahan kirjoitus on, mutta.. Oon kuitenkin itse kokenut että oon tänne saanut itteeni joskus tyhjennettyä ja oloni on ollut kirjoituksen jälkeen keveämpi. Myöskin sitä ajattelin jossain vaiheessa, että rupeaisin pitään toista blogia jossa purkaisin tunteeni ihan täysin, sellaista josta ei kävisi kenellekkään ilmi että kukahan sitä kirjoittelee ja kenestä.. Mutta tänneppä nyt taas kirjoitan..
Ja kirjoitan joskus jatkossakin jos mun netti toimis mitenkään...... Viime tekstin jälkeen mulle nimittäin tuli kotiin modeemi lankaa pitkin jonka pitäis toimia aina.. Vitut, se pätkii pois päältä usein ja pitemmäks aikaa mitä edellinen mokkulani. Tulihan tässäkin mukana se mokkulasysteemi oikeen lisäantennilla, mutta äskön kun tiedon liikkuminen mudeemin kautta kokonaan loppui koitin sitä ja se ei toiminut ollenkaan... Voipi siis olla että siirryn edellisen palveluntarjoajan piiriin takaisin...
Mutta joulu tuloo.. Kinkkun paistoin jo toissayönä, kuusi tuli tupaan jo toissapäivänä ja kummilasten lahjat oon saanut etiäppäin kuskatuks. Kuusessa ei oo vielä kaikkea koristeita ja kinkkuakin on vielä paljon jäljellä,  saattaa kuitenkin olla mahdollista että aattona rupeaa joulu jo ärsyttämään ja nakkaan kuusen pihalle jä käyn osatmassa ruoaks kunnon roiskeläppä pizzoja..
Mutta oikeen hyvät ja rauhalliset joulunajat ainakin kaikille muille.:)




Muistustus. Maailma ei lopu mutta mutta huomisen jälkeen Alko on auki seuraavan kerran ensi torstaina. / The end of the world is cancelled. Sorry. We tried our best anyway.
Maailma ei lopu mutta Alko on huomisen jälkeen auki vasta torstaina.:D


               

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Surisee..

Mun päässä on jännä surina.. Tai ei se enää yhtä paljon surise kuin hetki sitten. Surina johtui siitä kun pihan lumet kolailin ja mulla on vielä vähän kuumetta. Tai ei välttämättä enää varsinaisesti kuumetta mutta sen johdosta vieläkin vähän heikko hapetus. Eilenkää en kuumetta mitannut kun en heti löytännyt mittaria ja kauan en kertakaikkiaan jaksanut etsiä. Onneks lumi on nyt tommosta keveää höttöä niin sen jaksoi sivuun lykäillä. Jos se ois ollut pikkasen suojan puolella niin en varmasti ois kokopihaa jaksanut kolailla, nytkin joutui huilitaukoja pitää useamman kerran..
.....................
On mulla nyt oikeastikkin pikkasen kuumetta, löysin mittarin ja se näytti 37,4C. Eihän se paljon oo mutta hyvin harvoin mulla kuume nousee yli 38 C:n. Tavallaan mukavaa tietää että lämpö on hieman koholla niin voi olla paremmin mielin tekemättä oikeen mitään. Todennäköisesti lukemat mittarissa eilen ois ollut reilustikkin yli 38:n., mutta eilen mittaria en tajunnut ekaks kattomassani laatikossa olevan....


lauantai 8. joulukuuta 2012

Kisat->skip

Eilen illalla virittelin pilkkivehkeet valmiiks kun tänään ois ollu pilkkikisat Vimpelissä. En kuitenkaan kisoihin mennyt sillä aamulla väsytti ja vilutti. Kuumetta on nyt eniten mitä tälläviikolla aiemmin ollut, maanantainahan illasta jo rupes pikkasen tuntuun että flunssaa saattaa lykätä.. Viimetalven pilkkikisat siellä mulla jäi puoleen mittaan, silloin sieltä joutui kuumeen takia pois lähteä kisan puolivälis..
.....

Nälkänen harakka..








 






torstai 6. joulukuuta 2012

Kuopiosta

Kävin kattomassa Kuopion Ikean & Ilonan. Paikat ihan hyvät mutta kuntoni mulle perinteisesti ei eilen ollut paras mahollinen. Eilen illanpuolesta mulla oli pikkasen kuumetta kuten yleensäkin jos jonnekkin meen. Toissailtana jo hiukan tuntuikin että flunssa voi tulla mutten viittinyt kuitenkaan varaamaani hotellihuonetta perua. Ois ehkä kannattannu perua.. Tänään Kuopiosta lähteissäni harmitti etten tälläkertaa ottanut kameraa ollenkaan matkaan. Sään/ lumen takia yleisesti oli valoisan ajan monin paikoin pirun komian näköistä.. Ja on Kuopio paikkanakin suomen kaupungeista aika kärkipaikolla mun mielestä..


tiistai 4. joulukuuta 2012

&%¤

Vajaa viikko sitten laitoin tänne tän kappaleen ja siitä silloisella tapaa käsittämästäni sanomasta ajattelin etten haluaisi siihen tilanteeseen. Nyt kuitenkin käsitän kappaleen sanoman toisin ja aattelen että tuohan tavallaan on mun elämää.. Varmaan siis viikonpäästä mietin kappaleen sanomaa uusiks ja voin siitä jotain silloinkin kirjoittaa. V..tu, mun kuuntelemieni kappaleitten sanat pitäis olla niin suoraviivaisesti etten vois ruveta itteeni epäilemään. Kuuntelemieni kappaleitten sanat pitäis olla jollain kielellä mitä en ees yritä ymmärtää, tai jotain lastenlauluja tapaan Hepokatti maantiellä.:)




maanantai 3. joulukuuta 2012

"#¤

Fys. ja neuropsyk. tänään S.joella. Välissä tyhjää aikaa kolmisen tuntia ja kaupoissa tietenkin pyörin. Kalliiks tuli mutta onpa nyt ees yhelle kummilapselle jotain joulupakettiin..