perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulu tuloo

Joopasen joo, viime kirjoitukseni jälkee, tai jo ennen sitä mietin että ei mun tänne kannattais mitään kirjoittaa, ainakaan liian seikkaperäisesti. Tarpeetontahan kirjoitus on, mutta.. Oon kuitenkin itse kokenut että oon tänne saanut itteeni joskus tyhjennettyä ja oloni on ollut kirjoituksen jälkeen keveämpi. Myöskin sitä ajattelin jossain vaiheessa, että rupeaisin pitään toista blogia jossa purkaisin tunteeni ihan täysin, sellaista josta ei kävisi kenellekkään ilmi että kukahan sitä kirjoittelee ja kenestä.. Mutta tänneppä nyt taas kirjoitan..
Ja kirjoitan joskus jatkossakin jos mun netti toimis mitenkään...... Viime tekstin jälkeen mulle nimittäin tuli kotiin modeemi lankaa pitkin jonka pitäis toimia aina.. Vitut, se pätkii pois päältä usein ja pitemmäks aikaa mitä edellinen mokkulani. Tulihan tässäkin mukana se mokkulasysteemi oikeen lisäantennilla, mutta äskön kun tiedon liikkuminen mudeemin kautta kokonaan loppui koitin sitä ja se ei toiminut ollenkaan... Voipi siis olla että siirryn edellisen palveluntarjoajan piiriin takaisin...
Mutta joulu tuloo.. Kinkkun paistoin jo toissayönä, kuusi tuli tupaan jo toissapäivänä ja kummilasten lahjat oon saanut etiäppäin kuskatuks. Kuusessa ei oo vielä kaikkea koristeita ja kinkkuakin on vielä paljon jäljellä,  saattaa kuitenkin olla mahdollista että aattona rupeaa joulu jo ärsyttämään ja nakkaan kuusen pihalle jä käyn osatmassa ruoaks kunnon roiskeläppä pizzoja..
Mutta oikeen hyvät ja rauhalliset joulunajat ainakin kaikille muille.:)




Muistustus. Maailma ei lopu mutta mutta huomisen jälkeen Alko on auki seuraavan kerran ensi torstaina. / The end of the world is cancelled. Sorry. We tried our best anyway.
Maailma ei lopu mutta Alko on huomisen jälkeen auki vasta torstaina.:D


               

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Älä ihmeessä lopeta kirjoittamista... Luen blogiasi säännöllisesti ja löydän paljon samoja asioita itsestäni.

HYVÄÄ JOULUA!!!!!!!!

Marko kirjoitti...

En nyt kokonaan kirjoittelua lopeta, vaikka rapiat viikko sitten meinasinkin koko blogin poistaa..