maanantai 31. joulukuuta 2012

2012

Vuosi sitten aattelin että kuluvan vuoden aikana ois tapahtumia kohdallani ollut enemmän, ja että ainaki tähänaikaan vuotta elämäni ois aika selvää. Vitut.. Aika vähämpä mulle tänä vuonna mitään tapahtui/ sain mitään aikaseks, eikä vielä oikeen mikään oo ihan selvää..
Suurin juttu kuluvana vuotena tais olla kun asuinpaikkani kesällä muuttui. Eihän sekään muutto kokonaan uuteen paikkaan tullut, vaan palasin vanhaan talooni. Sinänsä muutto oli hyvä, että tunsin ainakin hetken loppusyksystä/ alkutalvesta olevani Lappajärveläinen. Sitä tunnetta aiemmin asuessani täällä pätkänaikaa, en ollut niin selkeästi tuntenut. Viime syksypuolesta tuntui kuin ois tullut oikeasti kotiinsa kun tulin tänne tuvalle.. Toisaalta, olin myös Seinäjoella asuillessani viime loppukeväästä/ alkukesästä hyvin mielin ja tunsin sinnekkin silloin ihan hyvin sopivani... Hmmh..
Noh, ensi vuodelta en mitään mullistavia enää oottelekkaan, mutta toivotaan kumminkin että jotain hyvää tapahtuis. Mahdollisuudet ois aika hyvät, sillä 13 on mulle paremmin onnenluku ja monillehan se on epäonnenluku.:)

Hyvää uuttavuotta 2013!!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää alkanutta Vuotta! Toivottavasti sinulle tapahtuu kuluvana vuonna mukavia, toivomiasi asioita! :)

Marko kirjoitti...

Joo, toivottavasti..
Tää alku ei oo mitään erikoisen hyviä lupaillut. Nytkin oon ruumiillisesti pirun väsynyt, niskat jäykkänä, päätä kivistää oudosti, silmissä välkkyy, jne..
Mutta täähän on ajoittaista normi mua. Eikä tämmöstä oo siis loppuvuodelle yhtäpaljon jäljellä, mitä muutama päivä sitten.:)

Hyvää tätävuotta sinnekkin!:)