tiistai 16. lokakuuta 2012

Tippa :, (

Nyt on vähän silmät tipassa mutta pelkotilat asiasta kuitenkin poissa. Kanssani pidemmän aikaa asunut ja aikoinaan minulle hyvin läheiseksi tullut koira Peco on kuollut.
En Pecon kanssa enää yli vuoteen samassa osoitteessa asunut mutta kuitenkin kyseisenä aikana Peco oli luonani muutamia öitä ja näin hänet kohtuu usein, eli eivät läheiset tunteet minnekkään hävinneet. Lauantaina Pecon viimeisen kerran näin ja silloin hän oli oikeen tyytyväisen/ iloisen oloinen.
Sunnuntaina iltapuolesta Kirsi soitti ja kertoi että Peco on oksentannut monesti ja fyysiset voimatkin olivat hävinneet. Eilen aamusta Kirsi oli viennyt Pecon suoraan pieneläin klinikalle jossa Peco oli eilisen päivän ja tännään oli tarkoitus mennä uudelleen. Pecoon oli laitettu tiputus nestetykseksi, verikokeita otettu ja röntgen kuvat otettu.
Tätä uuttä päivää ei kuitenkaan Pecolle tullut vaan hän oli nukkunut yöllä pois. Poisnukkuminen oli kuulemma sujunut rauhallsesti kotonaan.
Peco oli eläessään usein todella onnellinen. Peco oli oikein loitava tyyppi ja olenkin varma että Peco on nytkin onnellinen. :´ )

1 kommentti:

Mytty kirjoitti...

:(