torstai 11. lokakuuta 2012

(siivousta)

Yöllä heräsin neljän huitamilla ja tietenkin yritin nukkua lisää. No ei nukkuminen onnistunut ja otin nukkumiseen raskaat läkkeet käyttöön. Keitin muutaman kupin kahvia, mitkä tietysti joinkin ja otin semmosen Beroccan piristävän poretabletin, sitte jaksoi nukkua.:)
Aattelin silloi yöllä että mun pitäis tänään siivota, siivous ei kuitenkaan oo musta mitenkään mukavaa ja lähdin aamulla pihathommiin. Puolillepäivin pihahommia tein mutta se siivous oli tosiaan vielä tekemättä, sitte melkeen pakotin itteni sisälle imurin varteen. Blaah, pikasesti pintapuolesta vaan imuroin ja sitte muka rupes väsyttään niin kovin että oli pakko mennä ottaan pikku päikkärit. Ennen nukahtamistani aattelin että herättyäni sitten moppaan. Herättyäni taas blaah, vetäännyin pihalle kun siellä oli mukama niin monta tärkeää hommaa ettei muka kertakaikkiaan kerennyt moppaamaan..
Eli päivän kokonaissaldo: Oon loistava huijaan itteeni, keksin muka jotain todella tärkeetä tekemistä ettei tarttis pikkasen vastenmielistä hommaa tehdä. Tai eihän tekemäni pihatyötkään mitään mieltäylentäviä oo mutta pikkasen vähemmän vastenmielisiä mulle. Loppupeleissä meni siis oikeen hyvin, nyt vastenmielisiä pihatöitä talven varalle tehty aika paljon eikä tupakaan oo oikeen ruokottomassa kunnssa kun kuitenkin imuroin..
.............................
Pää kii: Rakkaus repii meidät...
En oo vielä itekkään varma onko tuo hyvä, mutta pakko sen on olla kun siinä laulaa oikeen Tehosekoittimen Otto.:)

Ei kommentteja: