keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lisää

Tämmösiä päiviä sais mun puolesta olla enemmänkin, nyt on hieno sää ja hyvä mieli. Mieli on hyvä kun autokatos operaatio ohi. Saas nähä mahtuuko mun auto enää muutaman päivän pääsä sinne ollenkaan kun jo nyt puolet tilasta on muitten romujen valtaamaa..
.................................

Eien kävin aitassa ja samalla toin tupaan joitain vanhempia tekstejä jotka remontin aikana täältä löytyi ja sinne vietiin. Ei niitä paljon oo mutta joissain ulkoseinän hirsistä löytyneissä kiinni olleissa paloissa oli muistaakseni 1800 puolenvälin vuosilukua nähtävillä. Pieniähän ne palat on kun tupa on siirretty jälkeenpäin jolloin lehdet on toki enimmäkseen revitty. Tuo ehjempi vihkonen on varmaan 1800 luvun loppupuolesta, se on jännää luettavaa. Sama opus varmaan uudella fontilla vieläkin farmaseuteilla..:)





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko sait kaikki sepelit lapioitua?
Kyllä sä vaan on reipas! Tänään ollut kyllä kaunis päivä sään puolesta ja vaikuttaahan se mielialaan. Toivotaan tällaisia päiviä lisää!

Marko kirjoitti...

Tänää isäntä ja sisko oli yhessä lopua sepeliä tasaamassa. Ei sitä enää paljon ollutkaan levittämättä mutta tulipa se ainakin tiivistettyä hyvin.