torstai 27. syyskuuta 2012

Liikuntaa

Tervetuloa harrastamaan tänne liikuntaa.:)
Sorituksessa huomioidaan hyvin selän kiertäjä lihakset ja etenkin heikomman käden taittaja lihaksisto, myös hallitseva käsi saa liikettä painottuen enemmän ojennus puolelle. Myös pakarallihaksiin löytyy suoritteesta hyvin toimintaa ja pulssinkin saa suoritteesta helposti kohoamaan. Kyseessä on siis vallan kokonaisvaltainen suorite...

Oikeesti kyse on lapioinnista. Tilasin just 6 kuutiota sepeliä autokatoksen pohjaksi. Sen joutuu kokonaisuudessaan sinne sisälle lapioida kun eihän kuorma-auto sopis sitä sisälle kippaamaan. Ei tuo määrä kuutioina mitenkään hirveältä tunnukkaan, mutta kun määrän muuttaa kiloiks on määrä huomattavasti masentavamman kuuloinen, yli 12000kg. Ei sillä onneks mikään kiire oo että pikkuhiljaa ja ens viikolla isäntäkin saa tulla lapioimaan jos mun selkäni menee taas kokonaan tilttiin..

                               Katoksen eteen tulee kohta läjä sepeliä..
..........................................
13400 kg sepeliä tuli. 1/3 osaa sain sitä jo hissukseen levitettyä. Alkuun lonkka/alaselkä oli pikkasen jumissa/ jomotuksella mutta aikapian siinä ei enää tuntunut mitään, ehkä turtui sopivasti. Tunnin levityksen jälkeen rikkinäisempi polveni rupes inhottavasti klonkkaamaan ja laitoin siihen polvituen. En uskonut varmaksi tuesta apua olevan mutta oli siitä. Liki parin tunnin ajan sain sen jälkeen hyvin lapioitua mutta sitten ehjempi polveni rupes pikkasen kipuilemaan. Oisin laittanut siihenkin polvituen mutta mulla ei oo semmosia kuin yks. Tavallaan hyväkin että nyt katko hommaan tuli ettei mee yliyrittämiseks, eli tänään en lapioon enää koske. Levitys sujui loppupeleissä hyvin mutta onhan mulla kuitenkin virta aika vähissä.. Semmonen virtapiikki sais tulla että innostuisin pikkasen siivoomaan. Uskompa kuitenkin ettei ainakaan tänään siivoomis innostusta iske..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mahtava tuo aloitus, joutui ihan miettimään, että mitähän on tarjolla....

Autokatos näyttää tosi hienolta! On se vaan mukava lähteä autolla liikkeelle, kun ei tarvi talvella raaputtaa ikkunoita ja kesällä auto liikkeelle lähtiessä viileämpi.

Hyvää viikonloppua!

Marko kirjoitti...

Kiitos.. Tähän pihapiiriin tuon puuladon pikkanen siirtäminen/ kääntäminen oli ihan oikea ratkaisu. Ennekaikkea hinta oli näin tehden kohtuullinen, n. 300e uus puutavara ja muut hilppeet joita ei täällä ollut + toki eilen tullut sepeli.
Pysyis nyt paikoillaan sillä joskus tässä tuulee aika pähiästi kun tuuli sattuu järveltä päin. Kyllähän tuota ankkuroitiin maakiviin kiinni ettei se ihan pikku puhurista liiku... kohteessa