keskiviikko 12. syyskuuta 2012

blimm

Moon vissiin ihan terve.. Viime viikollahan kävin verikokeissa kun olin aiemmin kauttaaltaan kipiänä/ väsyneenä. Kaikki mahdolliset mitä verikokeilla saa suljettua pois tarkastettiin. Tulos oli tavallaan hyvä, useimmat arvot oli kuulemma tosi hyviä. Sinänsä ihan ok kun kerta pääni takia eläkkeellä oon että ajoittaiset jaksot päästä johtuu, mutta toisaalta siis vähän p..seestä kun pahoja jaksoja voi tulla hetkittäin lopun elämän ajan.. Eipä onneks pahaa kautta ole aina, vaikkenhan ikinä ihan normikunnossa ookkaan.. Ja on ajoittaisista huonoista jaksoista jotain hyvääkin, en aina hyydy ihan täysin tällaisesta normiflunssasta/ kuumeesta, oon vähän tottunnut kipuiluun..
Flunssan takia en nyt ihan terve oo ja jo pikkumatkan kävely tuntuu ihan riittävältä, mutta pääsempäs pikkasen kumminkin. Halsualla kävin kun isännällä on sytymäpäivä ja siellä kävin pikkasen kävelemässä pyssyn kans kun metsäkanalinnustus alkoi maanantaina. Kävin kävellen pyörähtämässä riistapellolla mikä on tuvasta pikkasen alle kilometrin kävelyn päässä. Ei siellä mitään riistaa näkynnyt mutta enpä ois jaksannut paljon pitemmästi kävellä..
Jooh, kohtuu vähänhän Kuusamosta/ matkoilta kuvia oitinkaan mutta olipas nyt kuvien epäonnistumis prosentti varsin suuri. Moni kuva oli täysin yli/ alivalottunnut kun en automaattisäädöllä kuvannut ja ruuvailin säätöjä aina erillailla. Parempi ois vielä tässä kameran käytön osaamis vaiheessa käyttää automaattiasetusta, mutta kiusaan itteeni ja yritän väliin ruuvailla asetuksia erimoiseks. Tuohan on sitä oppia kun suurinosa kuvista jää onnistumatta, eikös sanontakin oo että virheistä oppii..:)










Halsuallta tullessa autossa soi radiosta viimisenä toi Posteljoonan kappale ja sehän jäi soimaan päähän. Kuuntelin/ kattelin sen sitten uudestaan että jos se vaikka häipyis soimasta päästä ja silloin videon kattomisen aikana hymy vetäänty naamalleni.:) Miehellä nimittäin vaikuttaa olevan sama onnistumisprosentti asioissa mitä mulla, tai olihan sillä hyvä loppu mut ainakin siihen asti.

Ei kommentteja: