keskiviikko 29. elokuuta 2012

Toisinpäin

Nyt "autokatos" pönöttää pihalla oikeinpäin ja oikealla kohtaa. Eihän se vielä tosiaan autokatos oo mutta aihio mistä sen saa tehtyä.. Vanhempani ja sisko miehineen tuli sen tänään kääntämän. Enimmäkseen isäni & siskon mies käännössä kaiken työn tekivät, ite vaan välillä pikkasen jostain nostatin ja äkäilin ettei nuin.. Mutta kääntyihän se ihan hyvin. Karun näköinenhän se pihalla vielä noin päin on mutta nyt sen eteenpäin tekeminen ainakin muistuu mieleen kun pihalle menee..
Olotilani oli tänään aamusta ihan ok, ennen kun väki tuli hirsiä yms. siirtelin ja voimat olikin sitten aika kateissa kun väki tuli. Päivemmällä oloni rupes oleen kohtuullinen eikä semmonen näiviä mitä lähiaikona on väliin ollut.
Kuvan käännetystä mökistä oisin laittannut mutta kun ei saa kuvaa lisättyä. Tavallaan hyväkin kun ei se oo tossa noinpäinkään mitään kaunista kateltavaa, vielä.. Kuvaa yritin eilenkin tänne laittaa mutta kun, lisää kuva, kuvaketta painaa niin kaikki jää jumiin ja ohjelman joutuu kokonaa sammuttaa. Ehkä hetken kuluttua toimiikin normisti, luultavasti....

Ei kommentteja: