tiistai 14. elokuuta 2012

Pshhh......

Nyt meinaa olla joskus mulla olluta olotilaa. Joskus on muutamaks päiväks ja pahimmillaan viikois tullut olo että on ruumiillisesti hyvin väsynyt, nivelet kipeytyvät ja lihakset kipeytyvät. Spastisuutta, jotain reumaattista tms... Pitkiin aikoihin ei tätä oo näin selkeästi ollut mutta nyt on. Oireita on tullut aiemmin kun oon jotain asioita tenhyt fyysisesti ja ajatellut lähiaikoina jatkossa tekeväni paljolti. Periaatteessa kaikki voi olla pään sisäistä mutta onpa yleensä aiemmilla kerroilla kyseessä ollut myöskin selän väärää liikettä kun oon kuitenkin jotain fyysistä tehnyt.
Eilen kun iltapuolesta väsymys/ kipuilu alkoi olin laittanut venettä useita tunteja ja siinähän joutui olla lähes jatkuvasti koukullaan, nyt oon myöskin tulevaa aatellut kun isännän pitäis tulla loppuviikosta ja tarkoituksemme on koittaa kääntää puuhuone ja tehdä siitä autokatos. Molemmathan tällähetkellä löytyy eli selän liike je tulevan työn aattelu. Ois siis ollu ihmekkin jos ei ois ruvennu fyysisesti väsähtämään/ kipuilemaan. Parhaiten ennen tälläinen olo on pikkasen parantunnut jos pitää itteensä paljoti kohtuullisessa liikkeessä, ja nimenomaan kohtuullisessa että käveleskelyä. Nyt käveleskely periaatteessa onnistuu ihan hyvin kun enää lonkkakaan ei tasaisemmalla paljon rajoita, mutta.. Sitä on sohvalla/ sängyllä semmonen olo ettei muka aina jaksa kertakaikkiaan lähteä liikkeelle. Joskus vaan täytyy pakottaa ittensä liikkeelle. Aamupuolesta tänään oli kyllä melko hyvä olo mutta nyt iltapuolesta rupes nivelet kipeytymään ja se ei oo kivaa, on olevinaan niin p...keleen kylmä etenkin käsien nivelille.. Toivottavasti ei kuitenkaan tästä pahenis, eikä tänkään tarvis kauan kestää..

Meen tänäsyksynä hirvimetsään ainakin muutamaks päiväks. Hirvimerkin etsin ja se on vielä tänävuonna voimassa että ei oo pakko käydä merkkiä ampumassa mutta, onhan se suotavaa että jokasyksy ennen metsälle lähtöä käy ees pikkasen ampumista harjoitteleen. Määhän en oo tänävuonna ampunnut millään muuta kuin pienoiskiväärillä joskus talvella. Aamupäivästä siis käytiin kaverin kanssa ampumassa piekkarilla, haulikolla ja hirvikiväärillä. Nyt vaikuttaa todennäköiseltä että tänävuonna käyn ehkä muutamia kertoja kyyhkymetsälläkin, tai siis pelloilla. Siinähän ei tällainen vetämätön oltilakaan haittais vaan olo todennäköisesti paranis jos jaksaaa pyyntiin lähteä... Ja kyllä kyyhkyn liha on hyvääkin..

Ei kommentteja: