sunnuntai 5. elokuuta 2012

Luuseri

Nousin tänään ylös mulle harvinaisen aikasin n.seitsämältä. Aamusta oli oikeen mukava olo ja yli parituntia teinkin jatkuvasti jotain. Sitte mulle tuli ilman mitään varsinaista syytä luuseriolo ja päässäni rupes pyöriin että miks mää mitään yritän.. Nyt kumminkin mieliala on pikkasen noussut. Tää on tätä s...tanan av:tä.. Mielialat heittelee laidasta toiseen etenkin yksin ollessa jolloin muittenkaan fiilikset eivät mielialoja tasaa. Hyvä mielihän on tarttuvaa, jos joku toinen on kohtuukaan hyvällä mielellä niin silloin on itsekkin. Jos taas toinen/ toiset on hyvin p...lla mielellä yritän usein keksiä jotain mielialaa nostattavaa asiaa, tällöinhän ei itelle niitä luuseritunteita tuu. Mutta yksin, mielialat sinkoilee laidasta toiseen helposti, tänne kirjoitus myös nostaa usein omaa mieltä kun tuntee että p..ka olosta saa jollekkin kerrottua... Niin, notta nyt jo ihan ok olo...


..........................................
Löyty vallan yksinkertainen selitys asialle miks olin hetken aamupäivästä aika allapäin, olin yksinkertaisesti  liian väsynyt.. Aamullahan heräsin kohtuu aikasin enkä kumminkaan illalla menny nukkumaan aikasin. Nyt päikkärit ottettu ja maaima taas hymyilee eritavoin vaikka ulkona nyt sataakin.:)
.................................
Parempi kun ei tekis mitään mistä ei oo ihan varma...
Perjantaina täällä tuvalla on lopputarkastus, sen ois pitännyt aiemmin olla mutta kun tämä tupahomma on jäänyt pikkasen retajamaan. Eipä sillä, kyllä laissa vaadittavat palovaroittimet, palotikkaat yms. on jo ollutkin pitkän aikaa mutta sittä loppukatselmusta vaan ei oo tullut hommattua. No kumminin.. Saunassa ei oo ollu valoa sen perään kun vanha lamppu muutama vuos sitten irrotettiin. Sen vanhan lampun johto oli silikoni sähköjohtoa jonka ajattelin saunaan käyvän. Lampun sitten yläkerrasa löysin minkä myöskin kuvittelin saunaan käyvän ja aattelin että parempi silloin loppukatselmuksessa siellä olla ees joku lamppu. Liitin lampun sitten vanhaan johtoon ja ruuvasin lampun vanhalle paikalle oven päälle. Sitten mietin että vois samalla pesuhuoneen lamppua pikkasen siirtää pintavetona. Soitin sitten sähköinsinööri kaverilleni ja kysyin että saako sen puolenmetrin pintavedon tehdä normaalilla MMJ johdolla vai pitääkö kosteassa pesuhuoneessa olla silikonijohtoa. Joo, pesuhoneasia kyllä ok selvis mutta sitten tuli puhetta laittamastani saunan lampusta... Se ei sitten käykkään, nykylain mukaan sen kaltaisen lampun mikä saunassa on tulee olla metrin korkeudella maasta, sehän on nyt vanhalla paikalla oven päällä.. Toki mullekkin asia heti tuli mieleen kun siitä puhuttiin, oon sen tiennyt mutta en rittävän syvältä ruvennut miettimään vaan lampun laitoin vanhalle paikalle.
Vaan on se kivaa kun ei työt lopu kesken kun saa samaa hommaa tehdä moneen otteeseen, on mullaki jotain tekemistä.:) Lähtis ottamaan sen lampun kokonaan pois.
Vaan kyllähän oikeen kunnon kynttilävalaistus onkin saunassa paljon tunnelmallisempi.:)

Ei kommentteja: