sunnuntai 12. elokuuta 2012

Härmä

En ollu eilen Miljoona rockissa minne menemistä muutama päivä takaperin arvoin, olin Härmässä Powerparkin rock night tapahtumassa jossa esiintymässä oli Remix ja the Rasmus. Power truck messut/ festivaalit oli siellä parina päivänä, että sen alan ihmisiä oli laajemmalta. Tai luullakseni, enhän toki varmaks tiedä kuka oli mistäkin kun en monenkaan oudon ihmisen kanssa puhunut. Puolituttuja siellä muutama oli mutta tuttuja jotka paremmin tiedän ei ollut, paitsi toki kuskini. Pikkasen ukopuolinen olo oli hetkittäin kun en sieltä paikallista väkeäkään tunne ja ihmiset oli pääasiassa pikku ryhmissä, mihkään porukkaan en kehdannutkaan ängetä puhelemaan. Mutta ihan ok reissu ja etenkin sieltä lähteissä käyntimme grillillä oli hyvä. Grilli oli vanhaan kyläkauppaan tehty perinteinen grilli mitä en ulkopuolisena ois ite löytännytkään, kuskini on sieltä notta se sen paikan tiesi. Ruoka siellä oli oikeen hyvää, toisaalta saattopa makuaistimukseen vaikuttaa pikkasen nälkänikin.. Joo, Härmään tuli mentyä kun perjantaina mulle ilmottautui kuski eiliselle ilman eri kysymystäkään. Tottahan sitä piti johkain mennä kun kerta kuski kerrankin on ja lähialueilla ei ollu muuallakaan oikein varteenotettavi paikkoja. Tai tarkalleen meni niin että omat alkuajatelmat oli että ois toiseen suuntaan menny joissain pikkupaikoissa käymään, mutta kun kuski tuli illalla hakeen niin hän tuumas että me mennään nyt Härmään.:) Sinne siis mentiin ja oli se ihan hyvä käynti.

Perjantaina käännettiin vene pihalla oikeinpäin ja tarkotus oli että lähiaikoina sen puu öljyllä sisäpuolelta käsittelen ja ylälaitoihin pikkasen lasikuitupaikkauksia teen. Perjantaina pikkasen sisäpuolta putsailin/ messinkiharjalla harjasin mutta aika pian iski väsy ja virittelin pressun veneen päälle, sehän ei saa kastua ennen öljyämistä. Eilen aamupuolesta oli laiskotus päällä enkä viittinny mennä venettä laittelemaan. Iltapäivällä sitten aattelin että nyt mää meen sitä laitteleen, niin kas, pihalle mentyäni rupes pisartelemaan. Pressu siis pysyi eilisen veneen päällä ja taitaa pysyä tänäänkin kun nytkin pikkasen pisartelee. Tulis ees päiväksi semmonen sää että pressun tohtis nykästä veneen päältä että sais sen joskus kuntoon/ vesille..
Perjantaina oli talon lopputarkastus, käyttöönotto tarkastushan täällä oli sillon tänne muuttamisen aikoihin. Eihän siinä lopputarkastuksessa mittään erikosta ollut mutta lainmukaan sellainen pitää olla kun kohteeseen on rakennuslupa haettu. Rakennuslupahan silloin remontin yhteydessä tähän haettiin kun lupaa vaativia muutoksia jouduttiin silloin tekemään..
..........................................
Se pikkanen pisartelukin loppui kokonaan ja menin ottamaan veneen päältä pressun pois. Yli tunnin messinkiharjalla sisäosaa sain hinkattua, sitten taas rupes pisartaan ja mää nykäsin heti pressun takasin veneen päälle.  Kuinkas kävikään, pisartelu loppu heti kun sain pressun päälle.. Olkoot kumminkin siinä tänään kun varmaan taas rupeais sataan jos sen pois otan..

Ei kommentteja: