perjantai 24. elokuuta 2012

Aika

Kävi aamusta varaan lääkärille ajan tästä mun ajoittaisesta vetämättömästä/ kivuliaasta olosta. Useampana vuotena mulla on ollu tämänkaltaisia vetämättömiä jaksoja ja oon muutamia kertoja lääkärillekkin käynyt asiasta puhumassa. Kun oon asiasta läääkärille puhunut ja maininnut aivovammani ja selkääni onnottomuudessa kohdistuneista iskuista on lääkäri vaan todennut että siitähän kaikki johtuu, mitään ei oo selvitetty. Kuitenkaan ed. vammat ei sulje pois asiaa etteikö mulle vois mitään muuta tulla, johka ois lääkkeitäkin joilla olon saisi mukavammaksi. Lääkärin aikaa ei tällaiseen oloon tietenkään heti saa ja ajan hetkellä ei ookkaan todennäköisesti näinkään huonossa hapetuksessa. Kun vaivat ei oo päällä en yksinkertaisesti muista kaikista olleista vaivoistani mainita ja silloin mut on lykätty mitään selvittämättä pois. Nyt kuitenkin kirjoitin lapulle ylös oireita ja luen sen lääkärille sitten vaikka ei enää päälläolevia oireta oiskaan. Ja aikaa ei nyt kuulemma peruta vaan meen vastaanotolle vaikka täysin teveen tuntuisena. Ei nyt olo oo yhtä väsynnyt mitä muutamaa päivää sitten että hyvin mahdollista ettei vastaanoton hetkellä oo mitään. Nyt kyllä ajan sai  aika pian, n.1.5vko:n päähän.
Eilen illalla katoin TV:stä Kill Bill leffan ja siinä oli eräässä kohtaa mielenkiintoinen ajatelma. Siinä tuumattiin että nopeiten ihmisen monttuun vie eläköityminen, eläköityneellä kun ei aina oo tunnetta että pakko vielä saada jotain tehtyä. Ton ajatelman voin kyllä allekirjoittaa.. Elämässä tulisi olla edessäpäin jotain asioita joita haluaisi valmiimmaksi saada. Toiset ihmiset on asia minkä vuoksi ihminen yleensä haluaa jotain saada aikaan, esim lapset, kumppani tai jokin yhteisö jota haluaa jotenkin tukea.
Omalta kohdalta miettien tämänkaltaisia ruumiillisesti väsyneitä/ kipeitä tiloja on ollut silloin vähemmän kun kokee jotain asiaa tärkeksi tavoitella. Tai kyllähän kiputiloja on silloikin samallatavoin, mutta tuntemus niistä on erillaista kun kivut lykää mielessä syrjemmälle, ei ehdi kipuilla kun pitää joku asia saada tehtyä. Tämä nykyinen hiukan nuutunut tilani ehkä alkoi tulemaan lonkkani poksahduksesta, silloin kipeillä hetkillä jo jonkinlaista luovutusta rupes mieleeni tuleen. Mullahan ei nyt ole varsinaisesti ketään henkilöä eikä yhteisöä minka vuoksi minun kannattais mitään tehdä. mutta ei p..kele, en luovuta ja jotain yritän vaikka tekiskin mieli jäädä makoilemaan. Ehkä yrittämisen halulle syynkin joskus keksii/ löytää..
Pienoisia yritelmäni nyt on mutta kuitenkin jotain. Eli veneeseen, mikä saattaa pysyä rannassa olostani riippuen  tämän syksyn, kävin Kauhavalta tänään hakeen hankaimmet. Oishan semmosia ollu lähempänäkin kylällä , mutta Kävin kauhavalla että ees vähän liikun. Vesurin tapaseen varren tein ja terän terottelin, voipi olla etten sitä ikinä mihinkään käytä mutta siitä pikku puuhastelua. Lisäksi päätin että kyyhkyjahdissa meen alkuillasta käymään etten ihan sohvalle kössähä..
..........................
Kävin kyyhkyjahdissa, tai enmmän ajelureissuhan se oli.. Ajelin pelloille päin ja matkalla 6 Kanadanhanhea lensi suoraan yli. Kanadanhanheahan sai ruveta metsästämään viime maanantaina ja ajattelikin asiasta soittaa kaverilleni jolla on metsästysluvat seudulle, en kumminkaan soittanut ja menin pelloille minne alkuun ajattelinkin. No siellä näin kyseisen kaverini auton mille ajattelin soittaa. Soitin sitten että missä on/ovat ja menin hänen ja poikansa tykö. Manailivat sitten että ne hanhet oli lentäneet juuri heidän ylitseen ja he eivät olleet huomanneet niiitä ennen kuin oli ollut myöhäistä.. Sattuu niitä tössimyksiä näemmä muillekkin mitä mulle.:) No kumminkin, pari kyyhkystä he olivat saanneet ja määkin näin sillä pikaisella käynnilläni siinä aika paljon kyyhkyjä. Jotain olisin voinnut ampuakkin mutten ampunut kun annoin pojan koittaa. En kauan siinä ollut vaan lähdin ajelemaan ja katsomaan onko puituja peltoja muualla..
................
Hieno olo.
Nyt on uskomattoman hyvä olo, ihan niinkuin nuorena poikana... Kävin saunassa ja muutaman oluen naukkailin, se poisti lihas spastisuuden täysin. Nyt on hyvä olo mutta aamulla ei luultavasti oo aivan samanmoinen. Sauna luultavasti kokonaisuudessaan lisää lihasjännitystä mutta on tämänhetkinen olo niin hyvä että pikkasen huonompaakin hetkeä kestää muutaman päivän..:)

Viina, terva, saunahan sanat alkuperin menee, mutta on toiki hyvä. Toi on niin Suomalaista...
.................
Joo, on yö jne... Kattelin facebookista joittenki julkaisuita ja kohalle osui toi biisi. Tota juhannuksena kuulin liikaakkin ja silloin se jo ärsytti, mutta nyt.. Nyt kiesistä tulee juhannus mieleen ja hymy leviää naamalle...
Nalle & co. rules.:) Eivät he mitenkään liity biisiin mutta jussiin kumminkin..


Ei kommentteja: