keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tyhjempää

Tyhjempää alkaa täällä S.joen asunnolla olla kun tän pitäis olla perjantaiks tyhjänä. Mullahan täällä ei oo ollutkaan mitään isompia tavaroita vaan ne on pysynny L.järven tuvallani. Kirsin tavaroitahan oli täällä isojakin ja niiden raskaimpien raijaamisessa hänen uuden asuntonsa portaikossa multa melkeen otsasuonet napsahteli. Ei ne suonet ihan vielä onneks paukkunnut ja nyt täältä kaikki peräkärryä vaativat isommat tavarat on saatu perille. Pienempää sälää täällä toki vielä on mutteipa mun tartte niistä paljon panikoida. Tänään vietiin Lapajärvelle mun tavarat ja tuotiin tullessa tuotiin vähän Kirsinkin tavaroita eikä L.järvellä ole hänen isoja tavaroita mitkä vaatisivat peräkärryä.. Muistaakseni....
Lauantaina aamuyöstä Kirsi lähtee muutamaksi päiväksi Tanskaan ja lupasin kattoa silloin hänen koiriensa perään. Aikomuksena on koittaa olla Kirsin asunnolla koirien kanssa mutta voipi olla että meen L.järvelle niiden kanssa kun ei ne oo vielä uuteen kämppään tottuneet. Ainakin viimeyönä oli vissiin koirille aika levotonta uudella kämpällä.. Vaan jospa ne siihen asuntoon tottuu muutaman yön aikana, nyt siellä on niille tuttuja tavaroitakin..

Jooh.. Juhannus sitten meni.. Iltapuolta oli Sunnuntaina ennenkuin kotiuduin.. Hyviä esiintyjiä Himoksella silloin jussina oli mutta en ihan kaikkea jaksannu kattookkaan. Nukkuminen reissulla jäi pikkasen huonoks kun läheisissä vaunuissa/ leireissä rupes poppi soimaan jo aamuisin niin kovaa ettei enää saanut nukuttua.
Monethan siellä oli samoja esiintyjiä mitkä oon jo aiemminkin nähnyt mutta tulipa sieltä kuitenkin jotain pikku lisäystäkin. Esim. Micael Monroeta en oo ennen livenä nähnyt. Hänellä oli mielestäni hyvä keikka vaikka suurinosa kappaleista onkin minulle outoja. Hän osaa todella ottaa yleisön haltuunsa.Onpahan hänellä paljon kokemusta esiintymisestä ja olipahan yleisömäärätkin silloin hänen Hanoi rocksissa maailmaa kierrellessä jossain paljon suurempia..
Yleisesti Himoksella oli leppoisa fiilis ja etenkin naapurit oli oikeen sopevaa porukkaa. Ehkä voisin sinne uudestaan ens vuonna mennä mutta jos sinne meen niin sitten pitää ottaa kunnon kullosuojaimet mukaan että sais riittävästi nukuttua.:)


Kyllä sinne sitten tuli riittävästi muutakin väkeä. Launtaina alueella oli väkeä sen kokoon nähden mielestäni pikkasen turhankin paljon..


Ei kommentteja: