sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesäkuu

Nyt on vasta Kesäkuun kolmas päivä ja kuun alku ei oo mitenkään pähiää ollut. Toivottavasti kuitenkaan ainakaan loppukuuta kohti ei mieli huononis. Joskus taannoinhan tänne kirjoitin että elän nyt tätä vuoden parasta aikkaa täysillä kun se silloin yhtenä vuotena jäi väliin kun vähän koomassa pötkötin. Mutta nyt on näistä tämänkuun alun päivistä semmonen mielikuva että ois ollu kokonaisuudessaan varmaan parempi kun oisin nytkin vaan makoillut. Autonkin pitää nimittäin raahata korjaamolle kun toiseltapuolen takarenkaasta kuuluu nyt ajoittain semmosta raahaavaa/ helisevää ääntä. Jarrupalat siihen oli tarkoituskin nyt vaihtaa mutta ainakin ulompi minkä jotenkin näkee on vielä kunnossa. Ja ei sitä ääntäkään kuulu muuta kuin ajoittain niin en tiiä mikä sieltä on rikki.. Pitäs vissiin ottaa rengas irti että näkis tarkemmin. Mutta kun ei tahtois jaksaa...
Lappajärvellä nyt oon koirien seurana. S.joella olin vielä päivällä kun Kirsi tuli siellä käymään. Hän oli menossa Helsingissä huomenna olevaan Sonisphere fesivaaliin ja sitten siellä S.joella muisti että p.kele, se lippu festareille on täällä L.järvellä jääkaapin ovessa.. No kaverin kanssa hällä oli sovittuna aika ja sehän kosahtais aika hyvin kun hänen piti vielä käydä kaupassakin. Noh mää sitten lähin ajelemaan heti tänne kun kumminkin oisin tänne tullut. Tänne sitte ajelin, otin lipun matkaan ja ajoin takasin Kauhavalle asti minne Kirsi oli silloin kerennyt. Sitten taas takasin tänne. Puolituntiahan sitä Kirsin aikataulun kosahusta sai lyhenemään kun lippua vein Kauhavallekkaan asti. Eipä sillä ois mitään akuuttia kiirettä tänään ollutkaan kun kai huomenna vasta ne festarit alkaa. Mutta onhan sinne Hki:in kuitenkin matkaa. Mm. Metallica siellä on esiintymässä.





Muutama kuva Lappeenrannasta. Oikeen paljon en siellä jaksannut kuvailla. Kunhan räpin jotain hätäsiä kuvia kulkiessani.. Tossa ekassa näkyy keskellä sen hot.tornia missä olin.







..................................
Kävin äskön kylällä kaupassa ja kyllähän tääki on tähän aikaan vuotta ihan komiaa seutua.. Muitakin hyviä puolia paikasta yritin keksiä kun tänne pikapuoliin palailen. No tavallaan täällä on hyvää ettei täällä tartte juurikaan katsoa peiliin kauppaan lähtiessä, juuri kukaan ei kato kieroon sama millä vaatteilla kylälle menee.. Johtuu kyllä osittain siitä ettei tääl niin moni voi kieroon kattookkaan kun yleensähän kaupassa on aika vähän muuta väkee.:) Eli ei siis yleensä tartte jonotellakkaan. Ja on täällä hyvä grilli. Kylällä käydessä rupes oleen nälkä niin kova ettei kotia jaksannu mennä laittaan ruokaa vaan hain laiskuuttanikin grilliarerian. Nälkä lähti..

Ei kommentteja: